Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Kolovoz, 2012, 01:37:28 ---sve znam, samo sam kontao da hoces da kida, a tu 180 nema sto traziti, 172 i mhr su po meni 2 najjaca, iza njih je evo , par sto rpm nize... ali to je jebada od troskova za to sve hhhh
--- Kraj citata ---
Ma ne,spuh je uletio u zamjenu tako da nemojte mislit da sam dao kes za njega jer bi on bio jedna od poslednjih stvari koje bi kupio.. Ma Fabrizzi 210 zakon hhh :icon_biggrin:
--- Citat: igor.sb - 02 Kolovoz, 2012, 01:38:37 ---k**ra* to igore, uzeo si tog jolija ubog cega? da se dernjas po selu
ser auspuh zakon prije il kasnije ce doci iz guzice u glavu
--- Kraj citata ---
Pa u neku ruku i to, ponavljam nisam ga platio tako da ako mi se ne svidi s njim prodacu ga i uzet bgm glavu i gotovo
Nek se dere ko ga jebe,drugo,ne smeta selen,jedino cudna stvar da ne mogu da ga nasarafim na blok a bio je na sr150 :dontknow:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Kolovoz, 2012, 01:47:15 ---da jbt, na nekim kemijama nije bas orig jolly isao bez prerade
kad je to gotovo?
--- Kraj citata ---
koje?
MALES SR180r:
sve mi smrdi da se radi o mom đoliju,daj slike da me uvjeriš u suprotno..... :icon_biggrin:
Miki-speedy:
--- Citat: MALES SR180r - 02 Kolovoz, 2012, 12:14:06 ---sve mi smrdi da se radi o mom đoliju,daj slike da me uvjeriš u suprotno..... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Mislim da i jeste bio tvoj :icon_biggrin:
MALES SR180r:
--- Citat: Miki-speedy - 02 Kolovoz, 2012, 13:13:28 ---
--- Citat: MALES SR180r - 02 Kolovoz, 2012, 12:14:06 ---sve mi smrdi da se radi o mom đoliju,daj slike da me uvjeriš u suprotno..... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ako češ ga vozit malo si poturpijaj ispuh na cilindru,ja sam dao flanđu potokarit na 31 ak se nevaram,tek tolko da si izravnaš cil i flanđu..... :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: MALES SR180r - 02 Kolovoz, 2012, 13:27:06 ---
--- Citat: Miki-speedy - 02 Kolovoz, 2012, 13:13:28 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ako češ ga vozit malo si poturpijaj ispuh na cilindru,ja sam dao flanđu potokarit na 31 ak se nevaram,tek tolko da si izravnaš cil i flanđu..... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To sam i planirao,al prvo hocu vidit kako ce radit bez turpijanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju