Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (92/116) > >>

mhr-team:
Turpija... obožavam ovaj projekt, taman kad se jedna kosačica bliži kraju osjećam da će je ova nasljediti i da će projekt trajati bar 3,4 godine   ;D
svaka čast miki  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: mhr-team - 31 Srpanj, 2012, 09:03:07 ---Turpija... obožavam ovaj projekt, taman kad se jedna kosačica bliži kraju osjećam da će je ova nasljediti i da će projekt trajati bar 3,4 godine   ;D
svaka čast miki  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala brate al ne daj boze,dopizdilo mi je vise gledat druge kako se vozaju a ja moram pjesacit :laughing7:

Btw,jutros stigao Jolly moto 180  :rock_:

MALES SR180r:
de slike od đoleta!

ja sam svog sr-a vozio sa đoletom i seriskom glavom i išlo je to ok,ali kad sam stavio bgm glavu i seriski spuh preporodio sam se,tih a ide,ma milina!  :frajer:

Miki-speedy:

--- Citat: MALES SR180r - 31 Srpanj, 2012, 16:04:41 ---de slike od đoleta!

ja sam svog sr-a vozio sa đoletom i seriskom glavom i išlo je to ok,ali kad sam stavio bgm glavu i seriski spuh preporodio sam se,tih a ide,ma milina!  :frajer:

--- Kraj citata ---
Jesi mozda osjetio razliku na identicno setupu izmedju njega i pm-a?
Nije mi toliko zapelo za performanse,prvo zbog para,drugo-serijska radilica :angry9:

MALES SR180r:
nisam nikad imo priliku probat pm-a,al sam se uvjerio u priču da fkt na BB rezić netreba.....iznenadio sam se kad sam stavio seriski spuh,glavu i 28.....

moja preporuka je da uložiš tu lovu u glavu,frgu i multivar.... rezići su dosta skupi a ne dobiš pola ko sa ostalim navedenim!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju