Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (10/116) > >>

M!cko46:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 11 Lipanj, 2011, 22:32:31 ---Sad sam izmedju dvije vatre...
Sta mislite jel bolje da ga prebacujem na vodeno ili da ostavim zracno hladjenje...
Problem je sto kad bi prebacivao na vodeno morao bi kupit karike i onaj propeler ili elektricnu pumpu..
Pa me zanima posto bi bila elektricna pumpa na auto otpadu?

--- Kraj citata ---
treba ti i termo grupa,kiler,crijeva,termostat a za pumpu ne znam da li mozes ali fatality je imao neku bosch samerdze skinuta pa nadjes tako nesto..

Miki-speedy:

--- Citat: M!cko46 - 12 Lipanj, 2011, 12:59:40 ---treba ti i termo grupa,kiler,crijeva,termostat a za pumpu ne znam da li mozes ali fatality je imao neku bosch samerdze skinuta pa nadjes tako nesto..

--- Kraj citata ---
Ma znam sa onih starih mercedesa se skine,znam i kako izgleda,al zanima me posto bi ona bila
I sta mi je isplativije,da l' vozit se na lc i dat jos para da se to sve odradi kako treba ili na ac pa posle nekad...

Miki-speedy:
Moze l' mi neko rec karakteristike ove pumpe?
Najbitnije mi je koliko ce mi struje vuc...

Miki-speedy:
Updeeeejt!
Veoma srecan,izvrsena zamjena stigao mi je airsal samo mi je lik izgleda poslao klip 2 specijale manji al nema veze  :laughing9:
Uzeo sam i malossi fly i zelene,plave,crvene federe :)
Sad samo cekam da mi skipper_2t posalje blokove sa vodenom i felge od runnera pa idemo dalje  :icon_thumright:

ivanm:
airsal alu kit? pa on nema specijale...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju