Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Josip:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 11 Svibanj, 2011, 01:48:42 ---
Alii top je bio u I svjetskom ratu,pa sta mogu s njim uradit?
--- Kraj citata ---
a da mu samo promijenis plast :dontknow:
inace ti je ovo jako dobar auspuh
sad bi vec turpijanje cilindra dobilo svrhu
ali steta sto je AC ne LC
Miki-speedy:
--- Citat: Josip - 11 Svibanj, 2011, 10:36:40 ---a da mu samo promijenis plast :dontknow:
inace ti je ovo jako dobar auspuh
sad bi vec turpijanje cilindra dobilo svrhu
ali steta sto je AC ne LC
--- Kraj citata ---
Al bi ipak volio da ostane onako chrome crven,posto cu spuh ispolirat pa lakirat :sad1:
Pa sad da li ima gdje da se kupi takva boja ili samo folija crvena ~20% transparentna pa da presvucem drugi plast?
Imam jos jednu udubinu na granu al to je vec za par sati sredjeno.
A ice na lc samo da para se skupi,posto sam skroz tanak s parama,vise posla,vise zabave :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 11 Svibanj, 2011, 11:02:31 ---Al bi ipak volio da ostane onako chrome crven,posto cu spuh ispolirat pa lakirat :sad1:
Pa sad da li ima gdje da se kupi takva boja ili samo folija crvena ~20% transparentna pa da presvucem drugi plast?
Imam jos jednu udubinu na granu al to je vec za par sati sredjeno.
A ice na lc samo da para se skupi,posto sam skroz tanak s parama,vise posla,vise zabave :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a ako ces vec stavljat LC uzmi bar neku gizu 70
Miki-speedy:
--- Citat: Josip - 11 Svibanj, 2011, 11:56:19 ---a ako ces vec stavljat LC uzmi bar neku gizu 70
--- Kraj citata ---
To ce ic naravno,samo moram prvo nabavit namotaje,pa ako neko ima to bi prvo kupio...
A mozda i neki midrace kit uleti kad se sve to slozi :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 11 Svibanj, 2011, 11:58:13 ---To ce ic naravno,samo moram prvo nabavit namotaje,pa ako neko ima to bi prvo kupio...
A mozda i neki midrace kit uleti kad se sve to slozi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne cini mi se auspuha za neki midrace :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju