Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (50/116) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: marjan.vxr - 23 Ožujak, 2012, 20:30:36 ---zasto veca posuda ako ide kiler od sp-a?   :dontknow:, ide on i na onu malu sa roxa, u ovom slucaju nije bitna velicina

--- Kraj citata ---
Zato sto ne planiram da bude serijala a sp-ova ne stane ispod plastike

Probacu onda sa nrg-ovom ili skipperovom ako bude temperatura zadovoljavajuca ostavljam tako

Miki-speedy:
Evo ostalo jos samo poliesterom ucvrstit i onda malo gita nabacat i to je to  :toothy12:

Hljebaroš34:
Dobar je nrg samo tako nastavi tim tempom najbolje će ti ispast ako budeš stavio armatur on bi ti trebao pojačat u plastiku dobro

Miki-speedy:

--- Citat: Hljebaroš34 - 30 Ožujak, 2012, 00:47:06 ---Dobar je nrg samo tako nastavi tim tempom najbolje će ti ispast ako budeš stavio armatur on bi ti trebao pojačat u plastiku dobro

--- Kraj citata ---
Ma da,svakako to mora,samo me sad brine to sto je ova crna plastika dosta siroka da nece dodirivat hladnjak al otom potom,rijesice se i to...

Nikako da dovezem masinu iz Gunje i pocnem fakin nosac
Sad me zanima od onih sto su radili swap sa bb,jel velika komplikacija pripasat instalaciju,na sta pazit?
To me nekako brine :dontknow:

mhr-team:
fino izrezano bracika... sad samo oprezno nanijeti poliester kit da imaš što manje burgijanja poslje,,, nebi bilo loše i sa unutarnje strane maske zaliti na par mjesta smolom (s unutarnje nema potrebe stavljati mrežicu)... a što se tiče te rešetke hmmm to moraš vidjeti... ja kad sam radio na repu onaj gore dio moro sam je na par mijesta malo pobrusit da se može uklopit, sad vidi dobro... odreži sa nje sve što ne treba i to je to..

sretno dalje miiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiii mileeeeeeeeeeeeeeee  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju