Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (26/116) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: pralas - 05 Listopad, 2011, 22:02:55 ---LC se ne hladi dok stoji na leru,lijepo sam ti gore sve napisao a ti opet lupetas...

dobro je sto si se napokon odlucio da je LC ali nema veze,na LC-u sam i radio testiranje sa stage 6 cukom...

ti si smjesan ako mislis da se temp. nakon minutu dvije na leru popela na 70 stupnjeva  :laughing7:

meni se konstatno nakon 2 min. na leru temp. kretala oko 42.5-45 stupnjeva sto je jedno 30-35 stupnjeva manje od radne temperature

--- Kraj citata ---
ja znam da je nakon 2 minuta voznje auspuh poplavio  :toothy10:

Miki-speedy:

--- Citat: pralas - 05 Listopad, 2011, 22:02:55 ---LC se ne hladi dok stoji na leru,lijepo sam ti gore sve napisao a ti opet lupetas...

dobro je sto si se napokon odlucio da je LC ali nema veze,na LC-u sam i radio testiranje sa stage 6 cukom...

ti si smjesan ako mislis da se temp. nakon minutu dvije na leru popela na 70 stupnjeva  :laughing7:

meni se konstatno nakon 2 min. na leru temp. kretala oko 42.5-45 stupnjeva sto je jedno 30-35 stupnjeva manje od radne temperature

--- Kraj citata ---
Aj pogledaj jos jednom klip ::)

steeef:
dogovorili ste se da je lc i sve kae trebalo..a sad mir inače zovem verenicu da vas sve bannuje.

EDIT; ja sam obrisal spamerske i provokativne postove,nadm se da više nebum moral.svi ste upozoreni fino i kulturno i tog se držite.

pralas:
eto samo cu jos ovo reci da se ja s vama dvojicom stvarno nemam volje svadati,radite sta hocete...
ja sam vam dao par dobrih savjeta a vi ih iskoristite kako hocete,na vama je...

laku noc :)

ps.nadam se da ce mi steef oprostiti ovaj dobronamjerni post ;D

Miki-speedy:

--- Citat: pralas - 05 Listopad, 2011, 22:58:13 ---eto samo cu jos ovo reci da se ja s vama dvojicom stvarno nemam volje svadati,radite sta hocete...
ja sam vam dao par dobrih savjeta a vi ih iskoristite kako hocete,na vama je...

laku noc :)

ps.nadam se da ce mi steef oprostiti ovaj dobronamjerni post ;D

--- Kraj citata ---
Nemoj se nervirat,nista se ti ne brini :icon_thumright:
Lijep san zaribavanja mog nrg-a ti zelim :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju