Ostalo > Chat house

Nominacije za BAN :))

<< < (9/81) > >>

speed:

--- Citat: cameosb - 18 Kolovoz, 2010, 19:26:49 ---alene zar to nije protiv pravila, mozda bi netko povukao glas i za njega

--- Kraj citata ---
decko oce biti na listi i dodan je....tko jos hoce da ga stavim????

ako se moj poslovni kolega ne bi naljutio...i kad moderiras anketu obavezno stavi da se vidi rezultati nakon zatvaranja ankete...ne nakon glasanja :icon_thumright:

KEEWAY:

--- Citat: mhr-team - 18 Kolovoz, 2010, 19:26:57 ---pedereee  ;D ;D

a šta to?
pa ako nisi u ovoj anketi bit ćeš u sljedećoj ili onoj tamo, ugl biti će svi....
a ako hoćeš BAN, javi se moderatorima  :headbang:

--- Kraj citata ---

javi se speed-u da dobiješ ban, pa nećeš znat ništa pročitat

mhr-team:

--- Citat: speed - 18 Kolovoz, 2010, 19:26:10 ---dodao sam te ja :toothy11:

--- Kraj citata ---

oke... dodan je....
ali nemojte više dodavati, jbg najbolje bi bilo da nas je 10 u anketi, ali eto ova neka bude 16.... a ostale neka budu po 10 ako nije problem  :icon_thumright:

KEEWAY:

--- Citat: speed - 18 Kolovoz, 2010, 19:28:34 ---decko oce biti na listi i dodan je....tko jos hoce da ga stavim????

ako se moj poslovni kolega ne bi naljutio...i kad moderiras anketu obavezno stavi da se vidi rezultati nakon zatvaranja ankete...ne nakon glasanja :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ja hoću :toothy9: :toothy9: :toothy9:

speed:

--- Citat: KEEWAY - 18 Kolovoz, 2010, 19:28:51 ---javi se speed-u da dobiješ ban, pa nećeš znat ništa pročitat

--- Kraj citata ---
ti si dobio kakav si dobio...da si pristojnio bio u chatu bio bi blagi.... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju