Ostalo > Chat house
Nominacije za BAN :))
crna strela:
--- Citat: BoLT3K - 19 Kolovoz, 2010, 22:35:13 ---Kad si se zenio, osudio si sam sebe na jednu pi**u do kraja zivota.
A moje vrijeme tek dolazi. ;D
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
mhr-team:
--- Citat: BoLT3K - 19 Kolovoz, 2010, 22:35:13 ---Kad si se zenio, osudio si sam sebe na jednu pi**u do kraja zivota.
A moje vrijeme tek dolazi. ;D
--- Kraj citata ---
sine ne prostači, šta će reći čika eladio za mene, kad vidi kakvog sina imam.... ;D
BoLT3K:
--- Citat: mhr-team - 19 Kolovoz, 2010, 22:36:44 ---sine ne prostači, šta će reći čika eladio za mene, kad vidi kakvog sina imam.... ;D
--- Kraj citata ---
Oprosti mi pape za sve ruzne rici XD
mhr-team:
--- Citat: BoLT3K - 19 Kolovoz, 2010, 22:38:18 ---Oprosti mi pape za sve ruzne rici XD
--- Kraj citata ---
ma oprostit će ti pape jednu priko glave ako nastaviš da me sramotiš pred adminom ;D
hoćeš da bananuju i tebe i mene istovremeno, da nam se kuća osramoti, znaš kakva je raja, odma bi se pročulo ;D
BoLT3K:
Hhahaahahhahahha <3tatu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju