Ostalo > Chat house

Nominacije za BAN :))

<< < (53/81) > >>

crna strela:

--- Citat: BoLT3K - 19 Kolovoz, 2010, 22:35:13 ---Kad si se zenio, osudio si sam sebe na jednu pi**u do kraja zivota.
A moje vrijeme tek dolazi.  ;D

--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

mhr-team:

--- Citat: BoLT3K - 19 Kolovoz, 2010, 22:35:13 ---Kad si se zenio, osudio si sam sebe na jednu pi**u do kraja zivota.
A moje vrijeme tek dolazi.  ;D

--- Kraj citata ---

sine ne prostači, šta će reći čika eladio za mene, kad vidi kakvog sina imam....  ;D

BoLT3K:

--- Citat: mhr-team - 19 Kolovoz, 2010, 22:36:44 ---sine ne prostači, šta će reći čika eladio za mene, kad vidi kakvog sina imam....  ;D

--- Kraj citata ---
Oprosti mi pape za sve ruzne rici XD

mhr-team:

--- Citat: BoLT3K - 19 Kolovoz, 2010, 22:38:18 ---Oprosti mi pape za sve ruzne rici XD

--- Kraj citata ---

ma oprostit će ti pape jednu priko glave ako nastaviš da me sramotiš pred adminom  ;D
hoćeš da bananuju i tebe i mene istovremeno, da nam se kuća osramoti, znaš kakva je raja, odma bi se pročulo  ;D

BoLT3K:
Hhahaahahhahahha <3tatu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju