Ostalo > Chat house
Nominacije za BAN :))
BoLT3K:
--- Citat: speed - 19 Kolovoz, 2010, 00:58:33 ---to ti reko Djuro koji ti ga guro... ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
Dobro si mu reko, na moj se pek'o.. ::)
mhr-team:
--- Citat: crna strela - 19 Kolovoz, 2010, 00:53:33 ---hm, ::)...
decko ne razumijes ti ovako moderniju zaebanciu, za tebe je samo mile cile i sinan i jasar, sekib i ekipa... :laughing7:
laku noc Rvacka :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa da ja nisam faca kao ti, da slušam ajsa i ekipu ;D
a vidim i ti si upoznat sa cajkama, čak i previše :frajer:
enel:
Mogul ja, mogul ja, mogul ja, mogul ja, mogul ja, mogul ja nesto reci :toothy9:?
Sta mi slite o ovome... 28 kad bude gotovo glasanje, nece odma biti ban, nego jedan dan da se oprostimo od sretnih dobitnika da im slazemo da ce nam faliti, da cemo ostati u kontaktu i bla bla bla :laughing7:. A nakon toga, pobjednici biraju admina ili moda koji ce ih banovati, znaci biraju ko ce ih sutnuti...
Jel ovo sexy ideja ili ja nisam bas sav svoj :drunken_smilie:?
KEEWAY:
--- Citat: speed - 19 Kolovoz, 2010, 00:58:33 ---to ti reko Djuro koji ti ga guro... ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
:hmh: :hmh: :hmh:
KEEWAY:
--- Citat: enel - 19 Kolovoz, 2010, 01:02:13 ---Mogul ja, mogul ja, mogul ja, mogul ja, mogul ja, mogul ja nesto reci :toothy9:?
Sta mi slite o ovome... 28 kad bude gotovo glasanje, nece odma biti ban, nego jedan dan da se oprostimo od sretnih dobitnika da im slazemo da ce nam faliti, da cemo ostati u kontaktu i bla bla bla :laughing7:. A nakon toga, pobjednici biraju admina ili moda koji ce ih banovati, znaci biraju ko ce ih sutnuti...
Jel ovo sexy ideja ili ja nisam bas sav svoj :drunken_smilie:?
--- Kraj citata ---
nisi svoj :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju