Ostalo > Chat house

Nominacije za BAN :))

<< < (32/81) > >>

mhr-team:

--- Citat: crna strela - 18 Kolovoz, 2010, 23:54:08 ---cek, kaj ti si malo lud coek ili nesto slicno?? :icon_scratch: :laughing7:

drugo je terat zajbanciju , al bas pravu zajbanciju a ovo kaj vi delate je bezvezarija...

jbg nestala je prava ekipa za zaebanciju...zna se na kom dijelu foruma smije i moze zajbavat a zna se di se pomaze jedno drugome...ovo je postalo komedija od foruma... :laughing3:

--- Kraj citata ---

nisam ja lud, ja se samo tješim kad te vidim  :)
ako ti je komedija zašto si još uvijek na forumu????
ajd pojasni jel ovo možda tema gdje se ne smije zaajebavat????

CoK:

--- Citat: YamahaSpy - 18 Kolovoz, 2010, 23:18:39 ---CoK nesta su protiv tebe  :toothy9: to waljda na ovu ekipu Staro Cice - Velika Gorica  :angry7: hoce bit kakvih naljepljica da si decki poljepe moj skuter - BAN  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Neznam koji im je *urac

uzivajte!

kacigu iz lidla na glavu i gas

aprilia area 51:
j#bote pa niste stavili naseg najveceg idola IVAN POLJCANIN i njegova poznata izreka da ide da traje samo 2 iljade al da kolje.... :toothy9:

crna strela:
dolazim jer stara navika stalno zove.... :icon_biggrin:

pa dajte nekaj zanimljivije zmislite jbt led, bannat nekog je tako cool i smisno :laughing3:

pa i da dobim bann, kaj je to tebi tako smijesno i cinit te sretnim?? pa okej, da me bar bannaju, da vidim kako si ti sretan ili ti je tako cool i super u zivotu zbog toga al kolega onda nekaj ne valja s tvojim drustvenim zivotom... :laughing7:

no, uredu, bit ce bolje....

sule:
de u kur*u si

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju