Ostalo > Chat house

Nominacije za BAN :))

<< < (28/81) > >>

divljakusa:

--- Citat: mhr-team - 18 Kolovoz, 2010, 23:12:21 ---maaaaaaaaaaaa... prisjeo mi je zakon :D
ni krivom ni dužnom mi dođe lokalni šerif i da mi opomenu, još mi kući dođe  ;D
a ja mu ko frajer iznesem orđinale kolu a on meni opomenu, puuuuuuuuuuuu  ;D

--- Kraj citata ---
jbg...nisi obrijo noge....:P

mhr-team:

--- Citat: divljakusa - 18 Kolovoz, 2010, 23:13:19 ---jbg...nisi obrijo noge....:P

--- Kraj citata ---

pa nisam modni mačak  ;D

YamahaSpy:
CoK nesta su protiv tebe  :toothy9: to waljda na ovu ekipu Staro Cice - Velika Gorica  :angry7: hoce bit kakvih naljepljica da si decki poljepe moj skuter - BAN  :laughing7:

crna strela:
...ccc :sad3:...

nemate pametnijeg posla neg kog bute banali na 7, na 3 dana itd...u kur*u ste..skroz...

kaj vam je tolko dosadno u zivotu?? de odite malo na zene,na muske, na zovotinje, malo u prirodu, bilo sta...

kaj nemrete nekakav meet organizirati kak se spada, voznju neku, zajbanciju po birtijama, nekakav izlazak svi zajedno i slicno... svasta... :sad3:

:icon_thumright:

mhr-team:

--- Citat: crna strela - 18 Kolovoz, 2010, 23:24:06 ---...ccc :sad3:...

nemate pametnijeg posla neg kog bute banali na 7, na 3 dana itd...u kur*u ste..skroz...

kaj vam je tolko dosadno u zivotu?? de odite malo na zene,na muske, na zovotinje, malo u prirodu, bilo sta...

kaj nemrete nekakav meet organizirati kak se spada, voznju neku, zajbanciju po birtijama, nekakav izlazak svi zajedno i slicno... svasta... :sad3:

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nemamo, mi smo djeca rata  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju