Ostalo > Chat house
Nominacije za BAN :))
divljakusa:
--- Citat: mhr-team - 18 Kolovoz, 2010, 23:12:21 ---maaaaaaaaaaaa... prisjeo mi je zakon :D
ni krivom ni dužnom mi dođe lokalni šerif i da mi opomenu, još mi kući dođe ;D
a ja mu ko frajer iznesem orđinale kolu a on meni opomenu, puuuuuuuuuuuu ;D
--- Kraj citata ---
jbg...nisi obrijo noge....:P
mhr-team:
--- Citat: divljakusa - 18 Kolovoz, 2010, 23:13:19 ---jbg...nisi obrijo noge....:P
--- Kraj citata ---
pa nisam modni mačak ;D
YamahaSpy:
CoK nesta su protiv tebe :toothy9: to waljda na ovu ekipu Staro Cice - Velika Gorica :angry7: hoce bit kakvih naljepljica da si decki poljepe moj skuter - BAN :laughing7:
crna strela:
...ccc :sad3:...
nemate pametnijeg posla neg kog bute banali na 7, na 3 dana itd...u kur*u ste..skroz...
kaj vam je tolko dosadno u zivotu?? de odite malo na zene,na muske, na zovotinje, malo u prirodu, bilo sta...
kaj nemrete nekakav meet organizirati kak se spada, voznju neku, zajbanciju po birtijama, nekakav izlazak svi zajedno i slicno... svasta... :sad3:
:icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: crna strela - 18 Kolovoz, 2010, 23:24:06 ---...ccc :sad3:...
nemate pametnijeg posla neg kog bute banali na 7, na 3 dana itd...u kur*u ste..skroz...
kaj vam je tolko dosadno u zivotu?? de odite malo na zene,na muske, na zovotinje, malo u prirodu, bilo sta...
kaj nemrete nekakav meet organizirati kak se spada, voznju neku, zajbanciju po birtijama, nekakav izlazak svi zajedno i slicno... svasta... :sad3:
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemamo, mi smo djeca rata ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju