Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR novitet u garazi....
veka84sb:
Uf.... onda znaci moram se primit kompresora i obrisati prasinu sa sprice.... :laughing9:
Joooj imam neku jefitnu spricu koja uzasno baca ponekada i kapljice,,, mozda prvo neki tuning sprice odradim!
formoz:
--- Citat: veka84sb - 19 Kolovoz, 2010, 09:43:05 ---Trebam info! Koliko para lakiranje komplet plastika SR-a ako ja napravim pripremu i tko to moze dobro napraviti?
--- Kraj citata ---
materijala je mene izaso 400KN za farbanje sf2 a posto mi je radjeno preko veze samo sam dao nesto "za kavu" ovom sto mi je to odradio u komori, ali nisam farbo one matirane plastike na kojima drzis noge i one ispred njih
veka84sb:
Ma tako sam i ja nesta mislio... obavim sam onu j3badu od pripreme i kupim boju ...neka dobra dusa to odradi u komori za neke cevape sa lukom i orginal koka kolu iz pana. A kako mi se cini bit ce cekanja iduce godine dana gospodnjeg kada temperatura bude optimalnih 20 i susjedi ne budu palili korov ili dizali prasinu laganini plastik ,sprica i ja na travi hvatamo boju!
formoz:
--- Citat: veka84sb - 19 Kolovoz, 2010, 10:09:49 ---Ma tako sam i ja nesta mislio... obavim sam onu j3badu od pripreme i kupim boju ...neka dobra dusa to odradi u komori za neke cevape sa lukom i orginal koka kolu iz pana. A kako mi se cini bit ce cekanja iduce godine dana gospodnjeg kada temperatura bude optimalnih 20 i susjedi ne budu palili korov ili dizali prasinu laganini plastik ,sprica i ja na travi hvatamo boju!
--- Kraj citata ---
sve je to ok ako neces i bezbojni bacat, hvata prasinu ko lud
enel:
--- Citat: veka84sb - 19 Kolovoz, 2010, 07:20:48 ---Nemoj da ti poslikam plastike digitalcem povracat ces! :icon_biggrin:
Sa nekih cca 50 m skuter izgleda ok sa 20 lose sa 2 kao da je u hitlerovom logoru sluzio! Bojanje je neizbjezno! Otpor je uzaludan :headbang:
--- Kraj citata ---
Sa ove slike iz prvog posta izgleda lijepo i zbog nje sam ovo rekao, al ako je istina kako kazes, onda farbanje :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju