Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Županja 20.8.2010. - 22.8.2010.

<< < (14/15) > >>

karlo.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Kolovoz, 2010, 02:42:28 ---cosa jel ovo tvoj st crveni.. de stavi jos slika ako je...

--- Kraj citata ---

drnda je tu najveca gejcinaaa  :laughing7: :laughing7:

jer pod ovim napisanim je ustvari mislio ovo "cosa jesi li ovo ti polugol na slici.. ako jesi de stavi jos slika ..."

mhr-team:
mislim igore pripazi malo na karla, dobar je on momak, ali otme se nakad kontroli  ;D
i da, sve same pederčine, jer gejčine nisu, gejčine ipak igraju golf, voze ferrari, jedu kavijar itd  ;D

@karlo, odlično si pročitao drndu, upravo to, on bi još slika,.... neznam ali cosu je očito povela pjesma od ekrema gola gola  ;D

i da,,,, sjećate se šta me je pitao cosa kad smo bili na terasi??? da mu pokažem gdje je wc, mislim strašno....  ;D

karlo.sb:
e jbg nije lako zivjeti s igorom, a posljedice su ocigledne  :help:

a cosa sta je radio u wc to ne zelim ni znat, ma dobar je on al zna biti malo neudoban

:icon_biggrin:

Crazy Kuree:
očito da je stvar ukusa al većina ljudi ovamo voli više đulbastije i naravno moraju bit iz arome... ima na lončara big ben tamo se opet ide iz izlaska rolovani ma gotiva sama  :laughing7: Gumy nije bio jer je skužio da je napravio kobnu grešku kad je prodo meni taj ce šesnaest i sad se kaje i skuplja pare da opet složi midrace jer mu BB ne ide kur*u  :icon_tongue:

cosa_wp:

--- Citat: mhr-team - 26 Kolovoz, 2010, 13:11:38 ---mislim igore pripazi malo na karla, dobar je on momak, ali otme se nakad kontroli  ;D
i da, sve same pederčine, jer gejčine nisu, gejčine ipak igraju golf, voze ferrari, jedu kavijar itd  ;D

@karlo, odlično si pročitao drndu, upravo to, on bi još slika,.... neznam ali cosu je očito povela pjesma od ekrema gola gola  ;D

i da,,,, sjećate se šta me je pitao cosa kad smo bili na terasi??? da mu pokažem gdje je wc, mislim strašno....  ;D

--- Kraj citata ---

pa ostavio sam ti poruku u wc-u znas ti sta sam ja htjeo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju