Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Županja 20.8.2010. - 22.8.2010.
sule:
malezi je vrag :icon_thumright:
karlo.sb:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Kolovoz, 2010, 00:41:58 ---hvala karlu sto mi je priustio zadovoljstvo da prvi put probam sr 150 :headbang:
--- Kraj citata ---
e pa hvala i tebi jer sam po prvi puta provozao fxra :icon_thumright:
dobro ide u grad ...lepo, znas kako? majke mi :icon_biggrin:
i bas nam je bilo super cool, al steta sto nije bilo vise skutera za trku, al dobro bolje i ista nego nista :dontknow:
i hvala cosi jer je neumoriv sa glupostima :toothy12: :toothy12:
..::IVKULJA::..:
ma susret ko susret je bio sramota,jer je sve gore i gore iz godine u godinu..al ovako zajebancija je bila prejebena.. cosa je bio apsolutni kralj :toothy12:
runner_sp180:
--- Citat: interceptor - 21 Kolovoz, 2010, 20:26:53 ---skuter utrke su bile samo u klasi 250 ccm
btw....naš član foruma "Početnik" ili sada sa novim nickom "runner_180" ili tak nest...je bio treći od tri natjecatelja :toothy11: :toothy11: ....lik sa SR 172 prvo mjesto
--- Kraj citata ---
dobro, a sada reci po cemu tocno si zakljucio da sam treci od tri kad uopce nije bilo natjecanja za drugo i trece mjesto i jos mi reci kako to da sam treci kad je tip u kampu bio reko da sam drugi?? drugi il treci, nebitno svejedno je banana ja sam prvi put sudjelovo i ispusio u klasi 250 za razliku od nekih koji se ne udostoje ni u klasu 50
runner_sp180:
--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2010, 00:33:59 ---da se zovku nije ''digo'' u startu napro bi ga
kad je uvatio, mislio sam da ce preskociti bebea
172 je vrag
btw....nama ja bilo mnogo lepo danas u zu :toothy10: :toothy10:
hvala ivkulji i boljoj polovici, koji su nas trpili cijeli dan, pogotovo onog cosu s wampira :laughing7: :laughing7:
hvala bratu mhr teamu na kolici :hello: :hello:
i pozz ekipi iz kvarta, pogotovo modnom macku kizi, obrijana prsa must have :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ja mislim da ga ne bi dobio i da se nije propeo iako mislim da bebe moze izvuc jos dosta al ovaj 172 mi i nije nesta extra..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju