Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Vivacity 3 ;)

(1/7) > >>

R3pec:
Pozz iz Mostara !! Eo da predstavim svoj motor !.. :laughing7: Uzeo sam ga prije mjesec dana 2008 god..Znaci skuter je nov prvi vlasnik.. :icon_biggrin: Nisam nista dirao sve je fabricki,, osim neonke koju sam sam stavio.. :toothy9:
Tuning motora nebi htio...mozda nekad kasnije!! Samo bi izgled volio promijeniti!! :help: Znaci odignuti ga malo itd... To cete mi vi valjda dat koji savijet..! :frajer:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Serbian Pride:
Lep motor nema sta novo je novo :)
A ako oces da ga dignes onda preporucujem neki podizac amortizera   :icon_biggrin:

PROOF:
ja preporucam ako ga oces dignut nekih 5 kg dinamita :icon_thumright: :icon_thumright:   lijep je samo ta plastika na volanu smeta :D

Serbian Pride:

--- Citat: PROOF - 17 Kolovoz, 2010, 16:57:13 ---ja preporucam ako ga oces dignut nekih 5 kg dinamita :icon_thumright: :icon_thumright:   lijep je samo ta plastika na volanu smeta :D

--- Kraj citata ---
hahahahah sto to ?  :toothy12:

R3pec:
Ljudii Ocu da stavljam filter zraka  ! Mozete mi rec koji meni pase.. I radio bi unitrade kako se vec to kaže da skinem zadnji blatobran i prekrijem plastikom  da se nevide one zice o ostalo..Nesto vako http://images02.olx.pl/ui/2/72/03/25426903_3.jpg ova plastika iznad gumee.. !?  I za koji dan bi auspuh stavljo..Koji bi mi pristajo...mislim mogo..  :D :laughing6: :icon_scratch: :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju