Tehnički kutak > Garaža

Runner bokte

<< < (5/93) > >>

Ivan_drifter:
puno sretnih km i pazi  ja bi sad ostavio ranera i skuio para za neku srku koji bi slag za svoj gust al raner nek stoji tako da nepizdis kad nemas motor a imas motor ko kako je bilo s srkom.... :headbang:

charnel:

--- Citat: enel - 17 Kolovoz, 2010, 19:48:33 ---Crno i bijelo - najjaca kombinacija ikad, nek prica ko sta hoce   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
fuj   ;D

cameosb:

--- Citat: Ivan_drifter - 17 Kolovoz, 2010, 20:36:32 ---puno sretnih km i pazi  ja bi sad ostavio ranera i skuio para za neku srku koji bi slag za svoj gust al raner nek stoji tako da nepizdis kad nemas motor a imas motor ko kako je bilo s srkom.... :headbang:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

veka84sb:

--- Citat: enel - 17 Kolovoz, 2010, 19:48:33 ---Crno i bijelo - najjaca kombinacija ikad, nek prica ko sta hoce   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Mozda prije prije dolaska tv-a u boji!  :icon_biggrin:

Svako ima svoje boje... mene puca crveno crna od kada znam za sebe ...a zadnjih godina nekako crno siva mi je cool...

vjeko86:

--- Citat: veka84sb - 17 Kolovoz, 2010, 08:27:48 ---Nisam htio nista govoriti dok ne budem siuguran da ce se razmjena ipak obaviti, eto iduce ljeto ce biti jos jedna SR-grob na parkingu iza stadiona  :jerk:
Vjeko ako ovo citas ,pripremi onu krunu najdotjeranije SR-ke da predas...stize konkurencija!

--- Kraj citata ---

:wcm: :bang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju