Tehnički kutak > Garaža
Runner bokte
speed:
:omfg: :omfg: :omfg:
CoK:
--- Citat: veka84sb - 31 Kolovoz, 2010, 11:56:13 ---Vidim da si bas zapeo da ga napravis bez limica... ok ,onda ovako:
1. Motor ugasen!
2.Gas okreni skroz i zablikiraj rucicu
3. Skini komplet kutiju zraka da imas pogled u karb i da jasno vidis iglu.
4. Igla ulazi u otvor na karbu i zatvara ga obiljezi vrh koji ulazi i lagano pobrusi za 0,2mm (ili kupi A7 iglu)
5. Hoces vise snage od 50ccm ,skini cilindar i makni brtvu ispod cilindra ,mozes staviti takan sloj diht mase. (Ne brini nece klip lupiti u glavu ima dosta mjesta)
6. Uzmi neki alat ...makar i turpiju i prosiri ispuh 0,5-1mm lijevo i desno ne mjenjajuci oblik ispuha cilindra i vanjski promjer.
7. Ispoliraj ispuh
8. Stavi rolice 4,8 grama kako ti je receno!
9. Pritisak guma (prednja i zadnja ) na 2,5 bara!
10 Smanji postotak ulja na pumpi u deklu i sipaj sintetiku.
11. Stavi svjecicu koja najbolje odgovara (znaci ista boja cela klipa i svjecice)
12. Ne sipaj vise od 3-4 litre goriva jer zivis u gradu a benzinskih ima na svakom koraku (usteda tezine)
13. Skini kilometar sata da se vise ne brines sta pise koliko ides km/h! (usteda tezine)
14. Potrkaj se sa drugim seriskim skuterima ,a ne nakitanim sr 70 i sr 150 da realnije sagledas kako skuter ide.
eto dalje malo sam smisli....ili kupi 70ccm kit ,radilicu ,auspuh ,karburator....
I dalje mislim da ti je najpametnije i da nisi trebao dirati nista ,nego sjednes ko covjek i vozis se!
--- Kraj citata ---
de dobro je
gokiSP:
Veka, imali su i 12ke grijanje vodom. :icon_biggrin:
mario_f15:
--- Citat: cameosb - 31 Kolovoz, 2010, 14:23:39 ---a vozim se ja, al volim i prčkat malo kad je dosadno :)
--- Kraj citata ---
pa jaukat... :omfg:
samo gasss :headbang: :headbang:
--- Citat: CoK - 31 Kolovoz, 2010, 15:25:27 ---de dobro je
--- Kraj citata ---
hahaha.... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
SPecial:
Evo od mene nesto off topica.
Ako mislis prckat onda nista neces napravit. Nauci nesto,procitaj,i onda kreni nesto radit jer ovo nema smisla.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju