Tehnički kutak > Garaža

Runner bokte

<< < (28/93) > >>

cameosb:
da su lakse role bilo bi to lijepo, i kevlar sad vidim koliko znaci

Drnda:
pa ide ok za serijalu..
a za remen, ja kupio prije 2 dana novi, i toliko je upao u zadnje polutke kao na slici, a nov iz ducana  :dontknow:

cameosb:
ma remen kad budem uzimao uzet cu najbolji koji postoji, sad vidim koliko moze nastetit i koliko se gubi zapravo, kad se ugrije 3 sekunde sporije ide

cameosb:
bilo mi dosadno pa sam skinuo filter dolje, nisam ni znao da je red sponge unutra, skinuo limic s karba, probao odziv na gas bez filtera i ne mogu jebeno vjerovati da je tolika razlika, brat bratu preko 70% recimo, trenutno, vratim gore poklopac filtera, kata strofa, doslovno moram zavrnit gas i pricekat sekundu da primi

reko da vidim sta je s krajnjom bez limica i naravno na 95 kao da mi netko dugme stisne, osjetim na 80 kako pocinje dizat okretaje i onda samo stane, sa pola gasa jebenog vozim 95 po satu, a sa full nisam ni kilometar brzi

veka84sb:
 :icon_biggrin: znaci od pola gasa do punog gasa ti se gusi zbog previse zraka kada maknes limic.... jesi podigao polozaj igle?

Inace taj limic ide u kombinaciji sa iglom A22 i to ti onda funkcionira kao stari Runnerov karb 12mm ,problem ti je sto igla a22 je zivi shit i razlog zasto skuteri sa kitom zacvikavaju ako se stalno dugo voze ispod pola gasa ,a pun gas nemaju problema, jer onda igla jako malo utjece samo je glavna dizna bitna.

Inace kit na SR je dok si ga ti ono malo vozao dobio riseve na doljnjem dijelu auspuha koji se jos daju ispraviti ,da si nastavio voziti ne bi potrajao duze od 500km! To se desavalo jer je karb isto sa A22 iglom i na prvoj polovici gasa smjesa je bila presiromasna!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju