Općenito > Generalno o skuterima
tehnika voznje
sven:
Bok svima,
citam malo na netu i gledam kako murja u engleskoj vozi ogromne jamahe i barata s njima.... strasno! deckima svaka cast.
Sad iako vjerujem da je vecina prilicno "sigurna u svoje znanje" voznje i upravljanja motorom sto kazete da organiziramo neku vikend skolu voznje od strane suvislih instruktora?
usto bila bi i prilika za druzenje....
Tehnika, teorija, vjezbe ravnoteze, izbjegavanja i sl.
Kako vam se svida ideja?
igor.sb:
ideja nije losa jedino zbog druzenja
a ovo tehnika, vjezbe ravnoteze i ostalo, pa kom to treba
mislim ako znas vozit znas vozit, nes bit majmun pa stiskat prednju u krivini ili u voznji ne imat ravnotezu pa past s motora.....mislim bzvz
sta ce ti instruktori za to :icon_scratch: :dontknow:
...mislim to se mene i onako ne tice...al samo sam rekao svoje misljenje
sven:
e majstore...
da mi te vidjet probat ovako nesto s motorom od skoro 300kg ( da me ne napadnu sad toliko tezi policijski sa svom opremom koju imaju sa sobom u UK)
ima jos slicnih primjera ... pa kome se svidi neka protrazi malo.
igor.sb:
pa dobro ajmo ovako
sta netko s ovog foruma ima vjezbat voznju i tehniku slaloma i ostale pi*darije na motoru koji je tezak preko 250kg
...mislim kom to treba, tko jos normalnom bi trebala ovakava obuka ako vec ima takav motor, pa valjda ga zna vozit
...btw...kod nas su se dva policajca skrsili na bmw-ovima, jer su smotani i ne znaju upravljati takvim robusinama, tako da bi ta tvoja obuka mogla vaziti za muriju
a vamo na forumu sigurno nikome tako sta ne treba
...jel kuzis ti mene
i da bude ovako nesta na kojim bi se to motorima vjezbalo, jel bi policija dala svoje motore da se netko vjezba na njima
i sta muriji svaka cast na tome kako barataju, pa steta sto se nije razbio ko pič...
ACAB
Mr J:
Imas na portalu jedan clanak o nacinu voznje i kako treba voziti... Mozemo napraviti nekakvo natjecanje u slalomu i osmicama na nekom poligonu ili parkingu, sa skuterima... Nije losa ideja... BTW ovi policijski motori imaju jako dobru ciklistiku i upravljiviji su nego skuteri!
Onaj slalom na pocetku radi u prvoj brzini pri malo povisenom ler gasu (bez gasa)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju