Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Prijedlog : resize slike

(1/3) > >>

Luka 0101:
znaci,
ima dosta ekipe koja stavlja skike direkt na forum i cesto su abnormalnih dimenzija pa da se te slike lockaju da neku normalnu rezoluciju.. tipa na 800*600 ili 1024 * neznam sad tocno...

evo primjer na sto mislim

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,38334.msg554547.html#msg554547

malaguti:
prijedlog ti je i vise nego dobar,neznam zasto to ekipa radi,valjda im se neda,ja nikad ne stavljam slike direktno sa digitalca jer su slike ogromne,svaku sliku smanjim na normalnu velicini i onda stavljam na forum...

eladio:
treba staviti thumbnail,

nazalost nisam siguran da se moze na bilo koji nacin "blokirati" one koji stave prevelike slike.. osima nakonadnim moderiranjem  , sto je u biti jako puno posla za ionako opterecene moderatore :dontknow:

malaguti:

--- Citat: eladio - 15 Kolovoz, 2010, 20:59:47 ---treba staviti thumbnail,

nazalost nisam siguran da se moze na bilo koji nacin "blokirati" one koji stave prevelike slike.. osima nakonadnim moderiranjem  , sto je u biti jako puno posla za ionako opterecene moderatore :dontknow:

--- Kraj citata ---
e to naknadno moderiranje/smanjivanje slika sam ja radio na proslom forumu i bilo je onih koji su se zalili jer da sta ja njima uredujem postove  :angry7:

eladio:
mogu se zaliti i upravi vodovoda  :angry7:

..neka se potrude to staviti na rezu 1024x768 ili slicnu/manju i nece biti problema  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju