Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim Objasnjenje
BilyPiton:
ma ako ej gljiva dobra i dobro postavljena nema nikakve opasnosti za cilindar veća opasnost je da ti zacvika od presiromasne smjese nego od gljive
steeef:
--- Citat: www.ubizec.com - 15 Kolovoz, 2010, 12:45:19 ---10 brojeva veca ide za kit za gljivu ide oko 2-3 broja veca dizna , pogotovo za spuzvaste gljive sa 10 brojeva vecom gljivom ce dobit prebogatu smjesu
edit: kasnije sam vidio da ima kit znaci ak nisi mjenjo diznu nikada onda 10 brojeva ak jesi stavio diznu za kit nemoras nis mjenjat diznu vise samo poštelaj karb :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
molim te a kak se karb štela nego sa diznama??
i jel znaš uopće kolko je gljiva protočnija od seriskog filtera?
red sponge dok staviš u seriski filter trebaš stavit pra brojeva veću diznu a kamoli sa gljivom koja je puno otvorenija od filtera sa redsponge unutra..
za gljivu minimalno 5 brojeva veća dizna pa sve do 10 kak je rekel ivanm.
MarijanBeast:
stavil sam prvo na serijski airbox i red sponge diznu 90 i okej ide, prima gas al cim sam stavio gljivu kasnije ide zivcanije, zivcanije prima gas i ubrzanje je znatno bolje...
dal ko zna i imaslicne stvari ko ja na skuteru??
kit je 70ccm Malossi Mhr replica, srebrne boje je, sa strane pise tako.
auspuh je Top Performance Nardo Replica, pise sa strane only for pista.
prenos neznam sta ima, nedavno sam kupio takav skut. od prodavatelja sam ga takvog kupio, sve skupa imamozda 600km,imam racune koje mi je dao.
animatrix:
na jacim kitevima se osjeti razlika izmedju airboxa i gljive
BilyPiton:
cekaj skinuo si seriski filter i ide bolej i nis se ne gusi niti nista? ak je tak nemoras nista mjenjat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju