Tehnički kutak > Garaža

My vxr 209

<< < (11/24) > >>

mhr-team:
ma kosačica je žešća,,, jedna od najboljih na forumu definitivno...  :icon_thumright:

fic:

--- Citat: alfist159 - 20 Ožujak, 2011, 15:26:05 ---Da, masinu uopce nije slaga on nego malaguti, a proda mu je batak u zamjenu za njegovu -rasutu- koju je da bataku pod racun! Boze dragi kićenja tuđim perjem! Nesto slično ko sven-vx i -njegovo- poliranje... Blam žešči!

--- Kraj citata ---

kad mi se raspala masina uzeo sam drugu gore, stavio i par dana nakon toga mi je uletila od batka i nju sam uzeo... ja sam njemu prodao masinu u tip top stanju....

a dalje ja sam napisao gore da je od malagutija iliti batka masina ali je ponovno sve slagano nanovo... dihtunzi, ventili stelani, rolice, remen, i sve kaj se da... znaci masina je rastavljena bila.... promijenjen je cak i poklopac getribe jer je bio varen.... znaci sve je slozeno....

zato sa svim duznim postovanjem drugi puta malo promisli nego kaj napises onako nesta!!!

budi pozdravljen :hello: :hello:

alfist159:
momak brukaš se, ni sam ne znaš što si napisa! prvo si napisa da ti se raspala mašina pa si složija sve na novo i staviš popis dijelova, a posli pišeš da je kupljena kao takva od batka...

CoK:
imate PP za ovakve stvari, koga briga cija je masina i kakva je kad je to i dalje 4t  :icon_tongue:

nadam se da ide bolje nego prosli put fic  :)

batak-rab01:
ko tu koga jebe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju