Tehnički kutak > Garaža
My vxr 209
ancoo:
Fic ja inace nepusin ali iman opekotine po nogama i malo san polomljen pa mi se malo slike mute :glasses9:
Ucinilo mi se kad san vidija plastike 2003 i vidija desni amortizer da je cili skuter 2003 ali kako san procita to je 180ccm
Drnda:
skut je u originalu vxr 180 2001, ali je na njemu 200 alu 2003 god.. plastike su bez jedne ogrebotine i skut je stvarno bombon.. sve dok se ne vidi fuserski potezi na njemu.. fic jel jos na njemu ona original ducktape prirubnica?
crna strela:
sta ste svi zapeli bokte... :icon_scratch:
fic:
na motor je stavljena komplet masina 200 od 2003 runnera.... s 16 k km max.... radilica nema trukne lufta nigdje, zubi na radilici ko novi
nije drnda.... nije ni bila gore kad sam ga uzeo...
ugl gore je nova prirubnica, membrana, nove prednje malossi plocice, nove zadnje plocice, nove rolice, remen, malossi red sponge, bile nove gume itd...
--- Citat: Drnda-1 - 17 Kolovoz, 2010, 13:47:52 --- sve dok se ne vidi fuserski potezi na njemu..
--- Kraj citata ---
to neces nac :icon_thumright:
Drnda:
dobro je dok nije fus editione vise.. izvana je po meni najljepsi runner koga sam vidio do sada.. stvarno te plastike su perverzija...
ali bilo je u doktorea par primjera fusa zesceg pa zato pitam jel jos stogod ostalo :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju