Ostalo > Razne offtopic teme :)

vikend pauza

<< < (3/5) > >>

eladio:

--- Citat: wyeshtitza - 04 Rujan, 2006, 16:31:53 ---mogli ste se ovaj vikend, točnije subotu - pojavit na izboru za miss motora..... itak stalno kukate da vam neke koke fale i tak to... :) c c c  :dontknow: :glasses9:

--- Kraj citata ---

..ja sam bas taj dan imao nekog posla  :redface: :toothy3:

Doomsday:
Za ovi vikend bijah u Sarajevu... Vrime je bilo ludilo, a moji domaćini još i bolji...  :toothy9:

U SA san sinja poprilično skutera, maxi-skutera, a najviše ozbiljnih motora, od uličarki, jurilica do chopera i harley klonova... Kažu mi ljudi da je u SA sve više skutera... go scoot!  :headbang:

Eh da, naletija san na letak od ROBOT-a (bosanskog) i u njemu skuter od 50 ccm za 700-tinjak KM, i pazi ovo, kvazi-choper od 999 KM (cca. 3600 kn)...  :toothy3: Koma... I pazi ime: YAMASAKI  :laughing7: Pa ti vidi za djelove i servis...  :laughing9:

Sve u svemu, jedan jako uspjeli vikend...  :happy3:

eladio:
yamasaki  :toothy12: :laughing7:

r.e.!:
yamasaki :rofll: :rofll:

Doomsday:
Jebate, mislija san da je neki zajeb u pitanju, da je neki 'naš' papan smislija naziv iz kombinacije Yamaha i Kawasaki i reka kinezima da štampaju to ime, ali vidi ovo:

http://yamasakimotor.en.alibaba.com/product/50080947/50372988/Motorcycles/Motorcycle.html

Naša san ih lakše nego ona sranja iz Peveca koja su 3-4 puta skuplja...

Hmmm, možda to i nije tako veliki problem, ta Yamasaki firma, a pogledaj cijene, mo'š svako par godina kupovat novi...  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju