Tehnički kutak > Tuning skutera

SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka

<< < (11/26) > >>

rolly:
Imaš o tome puno tema pa pogledaj,kit NE UNIŠTAVA mašinu,to su priče koje dolaze od debila koji neznaju ni ulje natočit

ivanm:
odabrali smo slabiji spuh zbog manje buke, a i na sportcityju dobro stoji takav spuh.. zx bi gore stajao ko kravi sedlo, pogotovo jer vozač ima 30ak godina..
na setupu nije bilo cilj izvuči zadnji atom snage nego složiti razuman setup za grad ne gledajući pretjerano na svaku potrošenu kunu.. uostalom i 3alfa3 je vozio takav setup i ja isto, pa..

Gianelli extra77:
Bili mi sto drugo osim kita pomoglo da mi ide brze i ima bolji start

pralas:

--- Citat: Gianelli extra77 - 28 Kolovoz, 2010, 09:45:59 ---Bili mi sto drugo osim kita pomoglo da mi ide brze i ima bolji start

--- Kraj citata ---
ako ne zelis kit,zaboravi 100 kmh ali ti moze ici sasvim lijepo...
stavis neki spuh tipa zx,tt,gianelli extra,gianelli revers-base spuh...
obavezno neki vario:multivar ili polini speed control
remen:pogotovo ako nemas deklo izbuseno i ako osjecas da ti motor losije ide kada se zagrije,onda stavis malossi kevlar i par rupa na deklu i milina(iako mislim da ta aprilia vec ima rupe na deklu)
e sad:to je vjerojatno kratka ac getriba,pa nebi bilo lose staviti neki sekundar ili primar za vecu krajnju...
eto to bi bilo to bez kita a da skuter ide dosta dobro;jos naravno ima sitnica:veca dizna u karbu,lakse rolice  i tvrdi federi kvacila :icon_thumright:

Gianelli extra77:
 sad imam malossi zute opruge gianelli extra i malossi 4grama valjcice ali me najvise muci to sto na maloj uzbrdici sa full gasom pada brzina ili kads puse vjetar e sad jeli to takav motor ili nesto nevalja.koliko bi me sve to doslo i koliko bi isa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju