Tehnički kutak > Tuning skutera

SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka

<< < (2/26) > >>

gokiSP:
Može i taj 17.5 raditi, ali nije neka sreća, zato bi ja u svakom slučaju uzeo 19. Setup ti je ok, kao što rekoh. Yasuni r izvlači iz replice fine performanse, i ako se dobro složi (naštela), ako se dobro održava (ulje, grijanje i sl.) ne bi trebalo biti problema. Radilica može neko vrijeme držati taj setup, ali bilo bi dobro promijeniti ležajeve i igličasti. Ja bih ipak i tu dao 100€ više i uzeo bgm radilicu, onda si sigurna da će izdržati.

motorin_one:
@gorkiSP
Ali šta je sa "štelanjem"? Dali se to sve da složiti i da skuter koristim uz normalno održavanje :dontknow:
Bez novih ležajeva ni u ludilu :nono: :nono:
Šta se tiče radilice, ako serijska može držati, nebi je mjenjao
I koji točno 19 karb bi stavio umjesto serijskog?

Htio bi naći nekoga da mi sve odabrano dobro posloži i da mogu skuter koristiti svakodnevno, a ne ne svako dva dana u garažu.

gokiSP:
Pa napisah, ako se u startu sve dobro složi i naštela, nema potrebe za daljnjim štelanjem. Evo za primjer, 3alfa3, imao je replicu, yasuni r, dellorto 19, multivar, delta...ugl. napravio je lijepe kilometre s tim setupom, bez da je bio ispod njega svaki dan.

motorin_one:
@gorkiSP
Zahvaljujem na odgovoru :icon_thumright:, poznat mi je primjer od 3alfa3 :notworthy:

Nego, preporuka za nekog ko bi se htio pozabaviti poslom? 3alfa3 :hello:

Iwo SR Tuono:
slažem se s ivanm da bi bilo bolje alu uzeti jer gus će mu stradavati po ljeti, obavezno 19ka na ovaj setup, i auspuh bi mogao možda neki koji neće vrtiti kao yasuni, malo že se potrošnja smanjiti a mislim da je yasuni i malo glasniji od ostalih  :icon_scratch: mislim, tiši je od narda, al ono  :toothy3:

ovo je jako dobar setup, samo kad se već blokovi rastavljaju daj neku radilicu s punim polutkama uglavi, to ti je još +100€ a napravit ćeš uslugu i samom sebi a i skuteru

mislim da je ovo prvi sportcity ozbiljniji projekt na forumu, samo naprijed, ako treba šta pomoć još viči  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju