Tehnički kutak > Tuning skutera
malosi mhr replica 50 cc
ryder on the storm:
--- Citat: hellboy_90 - 12 Listopad, 2007, 11:49:42 ---
--- Citat: ryder on the storm - 12 Listopad, 2007, 11:35:15 ---
--- Citat: master_o_fight - 29 Rujan, 2007, 17:20:01 ---je li taj kit jacine ko tp tropy zanimaju me performanse i potrosnja
--- Kraj citata ---
pa uzmi mhr replica 70ccm, alu, to si i ja mislim stavit jer već imam mhrreplica auspuh
--- Kraj citata ---
mrh replica auspuh je TREBALO da bude namenjen mhr replica kitu, ali nije, on je nešto slabiji za taj kit..... tvoj auspuh bolje ide u kombinaciji sa malossi sport 70
--- Kraj citata ---
ček misliš da bi sa svojim auspuhom više dobio ako stavim sport 70 nego mhrreplica?
hellboy_90:
neee... nego, kažem da nećeš izvući maximum iz tog kita sa tim auspuhom...
a i ne znam šta ti treba, ali po meni je gus kit 15x bolji/isplatljiviji...
ryder on the storm:
--- Citat: hellboy_90 - 12 Listopad, 2007, 12:07:02 ---neee... nego, kažem da nećeš izvući maximum iz tog kita sa tim auspuhom...
a i ne znam šta ti treba, ali po meni je gus kit 15x bolji/isplatljiviji...
--- Kraj citata ---
a, kontam, ma reko mije tip u servisu da za razliku od gusa alu puno teže zariba,i duže traje.jbg kad zariba je gotovo
, da se brže hladi i sl.želio bi performanse bolje od vx-a :frajer:
hellboy_90:
--- Citat: ryder on the storm - 12 Listopad, 2007, 12:40:10 ---a, kontam, ma reko mije tip u servisu da za razliku od gusa alu puno teže zariba,i duže traje.jbg kad zariba je gotovo
--- Kraj citata ---
:angry7: :hmh: :nono:
ako nemaš baš puno iskustva kao recimo alfa ili još ljudi koji su pravi tuneri, teško da ćeš moći da pređeš i pola od onoga što bi prešao sa gus kitom... :toothy11: ako se sve lepo našteluje, onda je to druga priča...
ryder on the storm:
--- Citat: hellboy_90 - 12 Listopad, 2007, 12:51:49 ---
--- Citat: ryder on the storm - 12 Listopad, 2007, 12:40:10 ---a, kontam, ma reko mije tip u servisu da za razliku od gusa alu puno teže zariba,i duže traje.jbg kad zariba je gotovo
--- Kraj citata ---
:angry7: :hmh: :nono:
ako nemaš baš puno iskustva kao recimo alfa ili još ljudi koji su pravi tuneri, teško da ćeš moći da pređeš i pola od onoga što bi prešao sa gus kitom... :toothy11: ako se sve lepo našteluje, onda je to druga priča...
--- Kraj citata ---
ma da, reko mi je tip koji bi to radio da vrlo rijetko zaribaju, pogotovo, ako promjeniš lamelice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju