Tehnički kutak > Tuning skutera
malosi mhr replica 50 cc
master_o_fight:
nesto mi nije jasno u vezi te gize ona je li isto ko i tp trophy ili sport 70 od malossija? ja sam na netu gledao za lc ne postoji u njihovom katalogu a u ducanu sam bas vidio da je u katalogu i da je za lc
3alfa3:
--- Citat: master_o_fight - 01 Listopad, 2007, 16:30:49 ---nesto mi nije jasno u vezi te gize...
--- Kraj citata ---
Giza je druga (talijanska) rijec za gus - dakle, i Trophy i Malossi Sport su gize.
igor.sb:
--- Citat: master_o_fight - 01 Listopad, 2007, 16:30:49 ---nesto mi nije jasno u vezi te gize ona je li isto ko i tp trophy ili sport 70 od malossija? ja sam na netu gledao za lc ne postoji u njihovom katalogu a u ducanu sam bas vidio da je u katalogu i da je za lc
--- Kraj citata ---
pa ti si vec mjesec dana u zabludi da je giza naziv tj. firma koja prozivodi termo grupe
a ja sam ti 5x rekao da je giza/gus materijal
master_o_fight:
nisam ja u zabludi da je giza proizvodac kitova znam da je to kit od malossija samo pitam je li on slican kao trophy
igor.sb:
--- Citat: master_o_fight - 03 Listopad, 2007, 22:41:39 ---nisam ja u zabludi da je giza proizvodac kitova znam da je to kit od malossija samo pitam je li on slican kao trophy
--- Kraj citata ---
ma nije to nikakav kit od malosija
i moj radijator u stanu je giza/gus :toothy11:
imas malossi sport 70, topperformances trophy, dr evo, polini 70 sport, italkit 70, stage6 70, airsal 70 sport, metra kit 70.....itd itd
sve je to giza/gus materijala od kojeje napravljeno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju