Tehnički kutak > Garaža
peugeot speedfight 2 206 wrc 2001g 70 000 km....
stjepan:
--- Citat: wonderkid - 13 Kolovoz, 2010, 00:12:59 ---de ti meni reci kaj si ti bogu skrivil :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
upravo to :happy6:
spidi gonzalez:
:dontknow: Jebiga sad,a jesi ti siguran da si imo kacigu na glavi kad si rokno na glavu...? :icon_scratch:
Ivan_drifter:
--- Citat: spidi gonzalez - 13 Kolovoz, 2010, 01:41:25 --- :dontknow: Jebiga sad,a jesi ti siguran da si imo kacigu na glavi kad si rokno na glavu...? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
jesam :icon_biggrin: :icon_biggrin:da nisam nebi ovo pisao sigurno....
--- Citat: wonderkid - 13 Kolovoz, 2010, 00:12:59 ---de ti meni reci kaj si ti bogu skrivil :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
hmm ,to kaj nejdem na misu mozda :laughing9: :laughing9: :dontknow: :dontknow:
Ivan_drifter:
eo dns radeno nesto...stavljen novi top limeni s imitacijom karbona skinut variomat podmazane rolice i promjenit remen tocnije vracen stari hmm pitatee se zasto stari jer kupio sam novi orginal remen u pezou nisam gledo puno i stavio ga brzina mi je pala po osjecaju za 5 kmh nisam imo sat namontiran kak nemam maske jer je bila na lakiranju...i ja reko treba mu da sjednem i dns skuzim da je za 2 zuba prekratak kako nezz stvano....sad je brzina normalna 85 motor normalno krece i sve i da skinuo sam red sponge moram ga oprati jer je "MALO" zastopan od mjesavine...... poz do sljedeceg updejta... :hello: :hello:
Iwo SR Tuono:
ša kaeš, 70 iljada kilometara skuter ima?
dobro da vozi, al stvarno imaš lošu sreću
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju