Općenito > Komentari članaka MojSkuter.com
ČESTITAM POBJEDNICIMA PRVE NAGRADNE IGRE
Mr J:
Nisam niti vidio sto ste sve napisali do sada, ispricavam se...
Smatram da nicime ne odskacem od ostatka clanova foruma samo radim "svoj posao"... Iskreno, zaljubih se lagano u skutere i posto ja volim znati sve sam napraviti pa ucim i na modelu pokusaja i pogresaka svoja iskustva i saznanja volim podijeliti sirem pucanstvu kako bih im ustedio vremena i truda...
Kada sam dosao na forum dobio sam neke smjernice kojim putem bih trebao ici i time sam Vam svima zahvalan, pogotovo mi se svidja "radno" okruzenje i nacin na koji komuniciramo, sve je opusteno i prijateljski nastrojeno, nema demonstracije sile i moci i netrpeljivosti medju clanovima... Sve to me veseli i izuzetno mi je drago biti tu... Smatram da je to za sada moja nagrada a obecavam da cu se potruditi kako bi sto vise unaprijedili nas mali-veliki forum...
P.S. Ponajvise mi se svidja sto se ne primjeti razlika u godinama izmedju starijih i mladjih clanova foruma...i iskreno se nadam da cemo ubrzo i mi narasti...
Svi za jednoga, skuteri za sve!!!
filiplatinovicz:
no, krasno...
kao da nitko ne želi nagrade :laughing9:
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 14 Studeni, 2006, 10:49:59 ---no, krasno...
kao da nitko ne želi nagrade :laughing9:
--- Kraj citata ---
Pa ako Vam smetaju slobodno posaljite... :happy6:
filiplatinovicz:
ok, eladio... ako si odlucio da je to roby, neka posalje podatke da mu se uruci ta bravica... ili MR J-u ili kome Vam drago!
eladio:
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 02:36:12 ---ok, eladio... ako si odlucio da je to roby, neka posalje podatke da mu se uruci ta bravica... ili MR J-u ili kome Vam drago!
--- Kraj citata ---
on nek uzme bravicu a MrJ ce dobit ulja :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju