Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI SPORT 70cc
dino73n:
--- Citat: R3nchi - 10 Srpanj, 2009, 18:44:44 ---imam ja samo jedno pitanje..A kako vi svi znate na kolko gvam okretaja radi skut???
Sta ste svi pokupovali odvojeno obrtomjere ili??
--- Kraj citata ---
Kao sto vidis momak kaze da vozi NRG a taj motor serijski ima obrtomjer kao i novi runner i neki aerox-i a neki su i kupili obrtomjere.
R3nchi:
--- Citat: dino73n - 10 Srpanj, 2009, 19:06:49 ---Kao sto vidis momak kaze da vozi NRG a taj motor serijski ima obrtomjer kao i novi runner i neki aerox-i a neki su i kupili obrtomjere.
--- Kraj citata ---
A jel moja runnerica nema pa mi cudno..
:-)
Ja cu zato ubopst krone sat sa svime..
:-)
giannelli:
--- Citat: igor.sb - 01 Listopad, 2007, 01:48:12 ---ee da
bolje da umjesto gljive kad vec imas frgu 19, da air box preradis po malossi uputama, kako bi dobio efekt gljive, a i zdravije bi bilo za motor, barem nece kisa, vlaga, prasina i ostala sr... smetati
e sad ako je to vise manje zbog estetike i zvuka, onda jbg, ako zelis biti fensi šmensi tu ti ne mogu pomoc
evo upute
http://www.malossi.com/Archivio_Files%5CMONTAGGIO%5C7310997.pdf
--- Kraj citata ---
hvala irudu i narodu vise da sam uspio nac ove upute napokon!
no nema za sr-a r-a upute, se ono cudo od filtera uopce treba drkat ili je dovoljna protocnost?
igor.sb:
filter isti kao i na sr morini, str. 11 pa probaj
Brnelic:
Poznanik ima aeroxa pa me zanimaju neke stvari.
Da ne otvaram novu temu (pišem ovdje).
Zanima me koji je najbolji (najjači. najdugotrajniji..) kit za 70ccm, na skuteru je LeoVince RR.
Možda neki od ovih? :
top performance trophy
malossi sport
polini sport
dr.evo
stage 6
I dali se može sa kitom 70 ostavit karburator Dellorto 12 ili je poželjno stavit 17,5 ili možda 19 ??
Molio bi odgovor ako netko zna. HVALA!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju