Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI SPORT 70cc
lokios:
trebam prepraviti elektricnu blokadu i nigdje nemogu naci potenciometar
sta god trazio nist nemogu naci
ivanm:
sad je mrtva sezona za skutere, još 10. mjesec eventualno za hrabrije i 11. a onda 12-1-2 sigurno praznina..
nema dijelova, nema ničega..
lokios:
--- Citat: frane.sf2 - 08 Listopad, 2007, 20:50:47 ---pollini kit 70ccm a auspuh je već bio na njemu LV RS(već 5 godina)...sve ostalo je serijski
--- Kraj citata ---
koliko brzo ide i koliko trosi na 100 l/km
frane.sf2:
--- Citat: lokios - 11 Listopad, 2007, 16:11:36 ---
--- Citat: frane.sf2 - 08 Listopad, 2007, 20:50:47 ---pollini kit 70ccm a auspuh je već bio na njemu LV RS(već 5 godina)...sve ostalo je serijski
--- Kraj citata ---
koliko brzo ide i koliko trosi na 100 l/km
--- Kraj citata ---
tek sam napravio 150km pa ga nisam pošteno ni stisnio dok se ne razradi ali do 80po satu dođe za čas,dalje ga nisam htio dok ne prođe bar 400-500km
Dino:
--- Citat: lokios - 08 Listopad, 2007, 17:28:41 ---evo sredio sam skuter
na njega sam stavio
nove lezajeve i semeringe radilice
malossi gus 70
ispuh ZX
red malossi filter
jos cu staviti diznu na karb (najvjerojatnije cu sutra kad se otvori trgovin) i kad skupim para variomat
skuter sad daleko bolje ubrzava i ima maximalnu brzinu oko 90km/h. sad je uzitak preticati i prestrojavanje. a usponi vise nisu nikakav problem. eng sad stvarno ima energije.
svaki put ga grijem oko 1-2 min. i dok se kak spada ne zagrije malo teze krece.a kad se zagrije onda leti.
u voznji temperatura je veca nego prije, a to me malo zabrinjava jer neznam kak ce se ponasat kad zatopli i temperatura bude 35 celzijusa
potrosnja koju sam ocekivao da ce biti oko 4 L/100km me ugodno iznenadila i iznosi 3,6 L. :headbang:
ja sam osobno dosta zadovoljan sa tuningom i bobivenim. ocijenio bi ga sa 4 :toothy9:
--- Kraj citata ---
3.6l/100km,možda i je istina,ali ne vjerujem ti,meni serijala sa zx-om,novom svjećicom i novim filterom zraka sad kad sam je malo naštelao troši 5l(max. 5.5l/100km(prije 6l)),a tebi s kitom 3.6l :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju