Tehnički kutak > Tuning skutera

MALOSSI SPORT 70cc

<< < (12/21) > >>

lokios:
hvala

corleone:
lokios obavezno mi reci dojmove za koji dan...moze? :icon_tongue:(mozes u ovoj temi)

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 06 Listopad, 2007, 16:41:13 ---
--- Citat: lokios - 06 Listopad, 2007, 16:17:59 ---koju preporucas diznu da stavim na karb. karb je 17,5 seriski

koja je upce sad na njemu a koju bi sad valjalo staviti

--- Kraj citata ---

ako se ne varam seriski je phva 17,5..jel je, ako je onda je u njemu 54, kad ide kit sa svime (spuh....) ide dizna 74

--- Kraj citata ---

probaj sa 76. na PHBG ide 74, al on daje malo bogatiju smjesu.  :binkybaby:

igor.sb:

--- Citat: P.A.L.A.C - 06 Listopad, 2007, 17:31:03 ---
--- Citat: igor.sb - 06 Listopad, 2007, 16:41:13 ---
--- Citat: lokios - 06 Listopad, 2007, 16:17:59 ---koju preporucas diznu da stavim na karb. karb je 17,5 seriski

koja je upce sad na njemu a koju bi sad valjalo staviti

--- Kraj citata ---

ako se ne varam seriski je phva 17,5..jel je, ako je onda je u njemu 54, kad ide kit sa svime (spuh....) ide dizna 74

--- Kraj citata ---

probaj sa 76. na PHBG ide 74, al on daje malo bogatiju smjesu.  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

oo moja greska, nisam ja kriv sto je taj phva tako skurcovan karb  :binkybaby:

lokios:
evo sredio sam skuter

na njega sam stavio
nove lezajeve i semeringe radilice
malossi gus 70
ispuh ZX
red malossi filter

jos cu staviti diznu na karb (najvjerojatnije cu sutra kad se otvori trgovin) i kad skupim para variomat

skuter sad daleko bolje ubrzava i ima maximalnu brzinu oko 90km/h. sad je uzitak preticati i prestrojavanje. a usponi vise nisu nikakav problem. eng sad stvarno ima energije.

svaki put ga grijem oko 1-2 min. i dok se kak spada ne zagrije malo teze krece.a kad se zagrije onda leti.
u voznji temperatura je veca nego prije, a to me malo zabrinjava jer neznam kak ce se ponasat kad zatopli i temperatura bude 35 celzijusa

potrosnja koju sam ocekivao da ce biti oko 4 L/100km me ugodno iznenadila i iznosi 3,6 L.  :headbang:

ja sam osobno dosta zadovoljan sa tuningom i bobivenim. ocijenio bi ga sa 4  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju