Tehnički kutak > Tuning skutera

MALOSSI SPORT 70cc

<< < (2/21) > >>

corleone:
ma da,trebam samo malo samopouzdanja,jer svi kazu drokcije,a to nije mala lova.Ipak ste vi to sve probali,zasto ne vijerovati vama :dontknow:

SlowRider:

--- Citat: corleone - 29 Rujan, 2007, 13:22:43 ---ma da,trebam samo malo samopouzdanja,jer svi kazu drokcije,a to nije mala lova.Ipak ste vi to sve probali,zasto ne vijerovati vama :dontknow:

--- Kraj citata ---

Slobodno stavi, i uvijek kada ides u voznju, ostavi skuter da radi nekoliko min. i polako 2 km...

igor.sb:

--- Citat: Benjamin - 29 Rujan, 2007, 12:52:16 ---Eto jedan normalan covjiek....cidta decko po forumu i zakljucuje stvari....sad jos samo zeli potvrdu...a ne kad se odmah otvaraju topici koji kit da metnem auspuh i to jel teme su vec 4694654156 puta napisene samo treba malo potraziti a to se vecini neda pa postaju stalno ista pitanja.

Eto sam si sve zakljucio dobra ti jje to kombinacija.Motor ce se preporoditi...

--- Kraj citata ---

potpis

svaka cast corleone

ovo nek bude primjer ostalim novopecenim forumasima

corleone:
Ma nije toliki problem(barem meni)zakljuciti sto staviti da skuter ide dosta bolje od serijale,a opet da traje i da nema problema,nego uvijek mi se javi onaj "sto ako".Pa ne moze to zaribati samo tek tako,pogotovo gus,mozda se zamaram glupostima.

vpucko:
dobro cuj u svakome slucaju bolje pitat nego ic nest na svoju ruku i onda zajeb*** stvar a ipak nisu mali novci u pitanju!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju