Tehnički kutak > Tuning skutera

MALOSSI SPORT 70cc

<< < (10/21) > >>

lokios:
evo juce sam rastavio nrg-a promjenio mu semeringe i lezajeve
i staviuo malossi gus 70ccm. i pojacao podmazivanje

pustio ga da radi u leru pola sata

i lagano ga vozio juce i danas i napravio oko 160km. jos cu ga razradivat barem toliko i onda staviti zx-a

motor sad bucniji i daleko bolje vuce i odgovara na gas. :headbang:

koliko ide nemam pojma jer ga nisam vozio brze od 70km/h i vrtio do max 7500 okretaja. sutra cu ga malo jace stisnit

igor.sb:

--- Citat: lokios - 05 Listopad, 2007, 22:22:46 ---evo juce sam rastavio nrg-a promjenio mu semeringe i lezajeve
i staviuo malossi gus 70ccm. i pojacao podmazivanje

lagano ga vozio juce i danas i napravio oko 160km. jos cu ga razradivat barem toliko i onda staviti zx-a

koliko ide nemam pojma jer ga nisam vozio brze od 70km/h i vrtio do max 7500 okretaja. sutra cu ga malo jace stisnit

--- Kraj citata ---

znaci na seriski nrg nabacijo si kit samo...prvo to nije pametno nikako

2. ne prelaziti toliko km u jednom danu

3. zaboravi ovo danas sam ga vozio do 7,500 sutra cu ga malo jace stisnut.........NIKAKO, ne pomisljaj

4. jesi li ista oko karba dirao

lokios:
bio sam u servisu i rekli su mi da bi se trebao voziti na seriskom ispuhu barem 500km da se razradi, pa onda da stavim ispuh i ono sta ide uz njega. da oni to tako rade.

ili da ga u najgorem slucaju razradujem bar 300km. a 160km u dan ipo lagane voznje, mislim da nije puno.

karb je seriski 17.5

ivanm:
to sa serijskim spuhom je bezveze..
bolje je odma staviti sportski spuh, veću diznu par brojeva i gram teže rolice da se ne vrti jako..
to je prava razrada..
kakav serijski spuh..

lokios:
a i gledao sam na svijetu skutera kak su oni radili

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=11&a=22
http://www.svijetskutera.com/index.php?f=11&a=25

i oni su prvo vozili 500km pa stavljali krb, vario i ispuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju