ovako ....
imam problem i molio bih da pazljivo procitate i pomognete mi jer cu vise poludit sa takvom voznjom....karb mi je na hodici original dellorto 12...i imam polini sport i zx...i sada....
ovaj polini sport sta sada imam je širen tj. brusen na 1. specijalu...i dok nisam sirio tj brusio cilindar i skidao masinu sve je bilo super i isao je odlicno....
i sada kada sma to isao brusit sam i karburator kompletni sa usisom skinuo dole i očistio ....i
kada sam to dobio(obruseno na 47,4)....sve sam vratio nazat i dobro sve zategnuo i sve super....ali sam u karb stavio 2 broja vecu diznu i gljivu....
i sada prije nego sam ga upalio mislio sma da ce ici bolje posto je veci klip i cilindar a on meni zapravo ide sporije ali to je zbog tog karburatora....
jer svjecica je malo tamnije smeđe boje i zna koji put biti malo crna....
i sada ja neznam dali on meni ide slabije jer je mozda dizna prevelika ili sta .... sada je dizna 78....
ali prije je isao 90 motor i tukao je skros u blokadu...
a sada kada se vozim ide 83 .... ne prima bas dobro gas (guši se)...i kada od starta drzim full gas do krajnje brzine i nesmijem pustit gas jer cim pustim 2 sek gas i opet dodam motor se zagusi (koda sam ga ugasio i opet upalio) i opet nakon sekundu doda gas....
ajde molio bi vas da mi kazete u cemu je problem i dali je to prevelika dizna...?