Tehnički kutak > Garaža

VxRr_2o0

<< < (30/40) > >>

aerox92:

--- Citat: devil_ma-yela - 12 Listopad, 2010, 20:16:32 ---naravno, i to!  :icon_thumright: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
kvacilo moram promijenit pod hitno.jer je razjebano i zveci :) samo to sad uzimam a onda slijedi skupljanje para :P i za iduce ljeto da se naprawi neka mala brutala :)  :headbang:

devil_ma-yela:

--- Citat: aerox92 - 12 Listopad, 2010, 20:19:53 ---kvacilo moram promijenit pod hitno.jer je razjebano i zveci :) samo to sad uzimam a onda slijedi skupljanje para :P i za iduce ljeto da se naprawi neka mala brutala :)  :headbang:

--- Kraj citata ---
delta ili serijsko?

aerox92:

--- Citat: devil_ma-yela - 12 Listopad, 2010, 20:24:13 ---delta ili serijsko?

--- Kraj citata ---
sjebalo mi se serijsko..a nzm koje da uzmem..cito sam po forumu da i nema neke potrebe za `sportskim`-polini or malossi :)

devil_ma-yela:

--- Citat: aerox92 - 12 Listopad, 2010, 20:25:32 ---sjebalo mi se serijsko..a nzm koje da uzmem..cito sam po forumu da i nema neke potrebe za `sportskim`-polini or malossi :)

--- Kraj citata ---
pa na nekom jačem setupu bi delta došla do izražaja, ovako i nema nekog smisla u početku.

imam ja serijsko za prodat, pa ono, pitam  :toothy12: :toothy3: :toothy11: :happy8:

aerox92:

--- Citat: devil_ma-yela - 12 Listopad, 2010, 20:29:39 ---pa na nekom jačem setupu bi delta došla do izražaja, ovako i nema nekog smisla u početku.

imam ja serijsko za prodat, pa ono, pitam  :toothy12: :toothy3: :toothy11: :happy8:

--- Kraj citata ---
haha pa vec sam vidio ali sam ja iz CG :) tako da :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju