Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia sportcity one 50 2t
Iwo SR Tuono:
--- Citat: sax - 12 Kolovoz, 2010, 06:47:21 ---ne znam sta bi mi zena rekla na ovo :dontknow:
--- Kraj citata ---
kad se kupuje motor žena treba zadnja znati za to :icon_biggrin:
eladio:
:icon_biggrin: ..ja kad bi kupio skuter bez pitanja zene, morao bi kriti da ga uopce imam :toothy3:
I kazem, glavni test bi bio da se zajedno malo sjednemo na isti (ova aprilia mi se cini vise kao jednosjed :toothy3: ) , jer se hoce voziti pa makar do ducana :laughing3:
Ako imas zenu, treba ti veci ... skuter ..da ju vozis na njemu :laughing7:
gokiSP:
Meni je skuter ok, ali za po gradu. Već na 10+ km ti je dosta vožnje. I nije baš tako mal, ja se sa svojih 190 fino smjestim :icon_biggrin:
eladio:
..vidio sam sportcity one u zivo, ali ga se ne sjecam... ..iz slika se ne mogu oteti dojmu da je nekako manji :toothy3: (meni je to bitno kad sam takodjer veliki decko jel :toothy11: )
piaggio grupa ove godine izgleda bojkotira MS jer samo salju reklame (koje pak ja vise ne objavljujem) , a na upit za testiranja samo se izmotavaju :icon_scratch:
(...oni vise gube s obzirom da ni kune ne placaju niti MS a niti testiranja :frajer: )
..tako da ne mogu reci kakav je realno..
rado bi ga uzeo na test, cini se interesantan, ali sta je tu je za sad :glasses9:
JogFromYamaha:
gle ja sam vozio sportcity 50 i iskreno nije mi se bas svidao.
Mislim skut je sve ono radi i sve je ok
ali iskreno za te pare kupujes skuter koji je iskreno receno ravan nekom baotijanu.
plastike su po meni uzasne i u segmentu cijene ulozenog dobivenog dobivas skuter koji je pouzdan s piaggio masinom ali izgleda ko da su ga kineska djeca sklapala za saku rize.
Plastike koje su mm debljine i izgledaju veoma lako lomljive barem meni.
Ja ne volim stvari koje skripe dok ih stisnem tako da ga nebi uzeo jer jednostavno opticki izgleda ko neki kinez za 5000kn a satovi na njemu su meni osobno odurni.
Kuzim nije skup i sve ali 12000kn za njega i neke stvari na njemu me doslovno pikaju u oci fakat po mome nejdu skupa. :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju