Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kako sredit Baotiana za 50 Eura

<< < (13/20) > >>

BilyPiton:
kad ga alnaser zavrti a na krurblu ga samo cimne :icon_thumright: zato je to tak

animatrix:
imam pitanje za autora ove teme. kako se skuter i kit ponasaju nakon odredjenog vremena? frend ima problem izgleda, karike nakon 1000km izgleda pocele pustati.. dimi kroz iberlauf

Beri:

--- Citat: road_runner - 14 Rujan, 2010, 09:31:36 ---Eto dižem staru temu jer me živo zanima kako se zasada ponaša kit, koliko km je napravljeno s njim i dali je još netko možda naručio ovaj kit?    :hello:

--- Kraj citata ---

Za sada, nakon 1200 km, jako sretan i zadovoljan  :icon_biggrin:
Još sam malo štelao rasplinjač, na njemu je sad "kuhinjska napa filter" u originalnom air boxu i dizna 82, radi za 5 :)
Promjenio sam i sajlu od brzinomjera, pa bi želio napomenuti ovdje, ako netko naručuje, da ona s prethodnog linka ne paše na QT9, predugačka je, i nema maticu za pričvršćivanje na puž točka, nego nekakvu plastičnu piksnu.
Iskoristio sam staru oblogu, novu sajlu malo skratio, zavario vrh i izbrusio u pravokutnik, zasad radi ok.
Također, topla preporuka za Xenon žarulju od istog prodavača, svijetli duplo jače od originalne, bez pretjerivanja.

Jedino što me još malo  :odj: su one gume na felgama gdje su pobodeni ventili.... ako netko zna gdje ih ima za kupit bit ću zahvalan na info  :toothy10:

Edy46:
jesi spoija masu pri paljenju  :icon_scratch: :icon_scratch:

Kamba:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju