Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
VX 209 4-stroke tjuning :)
marko209vx:
ja sam imao drag na svom vxr-u, tj stavio vozio 5 km i skinuo...ugl nisam bio zadovoljan jer stari runner ima nekako dosta visoko hvatiste volana, nije to ko na roxu da o do koljena dode...ali neznam kako je na novom modelu...
malaguti:
--- Citat: marko209vx - 31 Kolovoz, 2010, 23:19:30 ---ja sam imao drag na svom vxr-u, tj stavio vozio 5 km i skinuo...ugl nisam bio zadovoljan jer stari runner ima nekako dosta visoko hvatiste volana, nije to ko na roxu da o do koljena dode...ali neznam kako je na novom modelu...
--- Kraj citata ---
e vidis to i mene muci,nebi htio da volan stoji visoko,nego da bude nize,ne mora biti skroz uz plastiku jer nebi htio da mi je u visinu koljena ali da nije ni previsok,ali ako bude previsok onda se da i to nekako srediti :icon_thumright:
marko209vx:
a neznam meni se nije svidilo bas...ali istina nisam imao neku najbolju glavcinu, pa je zbog toga bio mrvisu vislji...neka ti neko posudi neki ravniji sa roxa pa probaj..
malaguti:
definitivno bi trebao probati stavit neki drag volan pa vidjeti kako bi to izgledalo,jedan frend iz zagreba ja sam sebi radio nosac/lulicu tako da bi mi cak i on mogao napravit tako da mi volan stoji visoko koliko zelim,vidjet cu jos sta i kako,jos cu se malo vozit a onda pocet plastike radit pa cu vidjeti za volan
steeef:
nie stvar u hvatištu neg u lulici..ove kupovne nevaljaju,trebal bi baš dat radit po mjeri i bude odlično.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju