Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
VX 209 4-stroke tjuning :)
igor.sb:
malo je ruzan, fali mu trakica i popnitne :)
malaguti:
--- Citat: igor.sb - 20 Kolovoz, 2010, 16:45:26 ---malo je ruzan, fali mu trakica i popnitne :)
--- Kraj citata ---
nije ruzan nego je obican i takav se meni svida...
da fali mu trakica i popnitne,to jos treba stavit,iako ce za pocetak biti ovako,nemoze ispasti taj dio nikako jer unutar tog vanjskog plasta je zapravo auspuh i taj ulaz je zaglavljen izmedu,jedva sam to nabio da vidim kako ce izgledat i sad nemogu izvuc van jer je zaglavljeno :laughing9: sreca pa nemam ni potrebe vadit,samo jos naknadno izbusit rupe,stavit trakicu i zakucat nitne...
ancoo:
Taj tvoj patent ce se cuti ako te to veseli onda super ali to ce imati zvuk isto ko da ti je otpa zadnji lonac na autu katastrofa.
malaguti:
--- Citat: ancoo - 21 Kolovoz, 2010, 18:29:28 ---Taj tvoj patent ce se cuti ako te to veseli onda super ali to ce imati zvuk isto ko da ti je otpa zadnji lonac na autu katastrofa.
--- Kraj citata ---
nikad mi nije bilo jasno kako moze netko sa sigurnoscu ovako nesto tvrdit a da nezna nista o tome...
a gle cuda ja sam taj auspuh otvorio i skracivao pa mozda i znam sta govorim i mozda sam vec cuo kako radi,ali ajde da napisem par rijeci pa neces vise tvrdit ovakvo nesto...
to je auspuh za maksi skuter hondu sw 600,to nije auspuh kakvi su homemade koji imaju unutra samo cijev i ispuh izlazi direktno van pa kad se skrati onda se nemoze vozit od buke,unutar ovog alu/titan plasta se nalazi pravi auspuh, ispuh izlazi kroz granu i ulazi u top u jedan predprostor kroz cijev,i onda iz tog prostora pola ispuha izlazi direktno van a pola ulazi u dvije odvojene cijevi kroz koje prolazi kroz cijeli top sa gornje strane ne vezano uz sredisnju cijev i na kraju izlazi van,ja nisam skracivao auspuh nego sam samo skratio taj predprostor tako da se zvuk nije skoro nikako promijenio u odnosu na ono kad sam stavio auspuh na skuter prije skracivanja...
auspuh nije kao npr na full otvorenom serdarevicu nego je vise anako dubok kakav ima i deak se predkomorom ali ipak malo otvoreniji...
ancoo:
Ja neoisen dok tako nesto nisan vidija i cuja ima je prijatelj tako nesto to je po meni katastrofa od zvuka prvi pandur koji te cuje pise ti kaznu itd......
100 ljudi 100 cudi ako te to veseli :icon_thumright: izvini samo naprid i mene su nekad palile takve stvari sad me uzasavaju :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju