Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VX 209 4-stroke tjuning :)

<< < (26/32) > >>

Josip:

--- Citat: ancoo - 22 Listopad, 2010, 16:21:08 ---Da ima je Luka sa SS-a 450 isto katastrofa propisaju semerinzi od vilica motor sa djecin i ozbiljnin problemima e sad jesu li sto poboljsali neznan

--- Kraj citata ---

je, i nisu im blokovi dobro nalijegali pa su znali cesto pomisat vodu i ulje, ima susjed rxv 550 07 i ima problema s baterijom i anlaserom
jednostavno, motor je vise za stazu nego za cestu i to je cinjenica, a za duze voznje nije ni pod razno, samo sta ga ljudi koriste za svakakve namjene pa otuda te price da nevalja

SPecial:
Meni se sviđa i dorsoduro. Kakav je on sto se kvarova tice? 750.

speed:

--- Citat: SPecial - 24 Listopad, 2010, 18:49:29 ---Meni se sviđa i dorsoduro. Kakav je on sto se kvarova tice? 750.

--- Kraj citata ---
on i shiver ti imaju dva cyl razmaknuta 90 stupnjeva...masina ima snage iz niskih okretaja,,,ima malo pojacane vibracije...inace stariji modeli volili su se kvariti na elektronici...kolko sada znam stanje se popravilo

Faba:

--- Citat: speed - 24 Listopad, 2010, 19:13:34 ---on i shiver ti imaju dva cyl razmaknuta 90 stupnjeva...masina ima snage iz niskih okretaja,,,ima malo pojacane vibracije...inace stariji modeli volili su se kvariti na elektronici...kolko sada znam stanje se popravilo

--- Kraj citata ---
cuo sam da ride by wire nekad zna zaštekat,tj. nece odmah primit gas,zna se ugasit  :dontknow:

black-rox:

--- Citat: SPecial - 24 Listopad, 2010, 18:49:29 ---Meni se sviđa i dorsoduro. Kakav je on sto se kvarova tice? 750.

--- Kraj citata ---
Vozio sam ja dosta ovu sezonu dorsodura pa ono oduševljen motorom jak je iz nule vozne osobine su super po zavojima sj#bo tenisice svako tolio zakači negdje za tu cijenu ne moreš bolje kuptiti,a elektronika bilo je problema s par senzora ali i to je većinom sve otklonjeno švabsko smeće od boscha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju