Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
VX 209 4-stroke tjuning :)
black-rox:
--- Citat: marko209vx - 09 Listopad, 2010, 14:45:02 ---black ti to govoris iz prve ruke predpostavljam ;D
--- Kraj citata ---
Da da ja sam ga slomio sad sam na miru za neko vrijeme,a da je zvjer to nema pogovora skineš mu blokade koje su smješne 15ks onda ne radi nikako gasi se non stop moraš kad staneš ga stalno držat na gasu čista nervoza,onda to lijepo potelaš da radi na minimumu ali nervoza je uvijek tu prvu brzinu nikako ne baš stisnut pun gas kreneš druga pun to si na zadnjem treća opet si na zadnjem četvrta također peta je dole,ali meni ovaj puta kad je sa 150 na šaltanju u petu kad je kolo dodirnulo asfalt na neravnini volan je samo zašamro od graničnika do graničnika i u tom trenutku što se sjećam da letim u tri pm i koža jednostavno gori,ali da me neko pita sad bi opet sjeo na jega mamu mu j**** koja je to beštija,samo jbg ni ga više.....
aerox92:
--- Citat: black-rox - 09 Listopad, 2010, 16:57:53 ---Da da ja sam ga slomio sad sam na miru za neko vrijeme,a da je zvjer to nema pogovora skineš mu blokade koje su smješne 15ks onda ne radi nikako gasi se non stop moraš kad staneš ga stalno držat na gasu čista nervoza,onda to lijepo potelaš da radi na minimumu ali nervoza je uvijek tu prvu brzinu nikako ne baš stisnut pun gas kreneš druga pun to si na zadnjem treća opet si na zadnjem četvrta također peta je dole,ali meni ovaj puta kad je sa 150 na šaltanju u petu kad je kolo dodirnulo asfalt na neravnini volan je samo zašamro od graničnika do graničnika i u tom trenutku što se sjećam da letim u tri pm i koža jednostavno gori,ali da me neko pita sad bi opet sjeo na jega mamu mu j**** koja je to beštija,samo jbg ni ga više.....
--- Kraj citata ---
like :headbang:
dino-vk:
Da,sto se tice motora exc 450 je pilaaaaa...imam ja jednoga za prodati 2009.god,regan,itd.... :binkybaby:
malaguti:
--- Citat: dino-vk - 21 Listopad, 2010, 11:10:25 ---Da,sto se tice motora exc 450 je pilaaaaa...imam ja jednoga za prodati 2009.god,regan,itd.... :binkybaby:
--- Kraj citata ---
moze,evo kljuc za kljuc ;D
malaguti:
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/oglas-756355/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju