Ostalo > Motocikli

aprilia mx 50

(1/4) > >>

shegy:
jel se tko susreo sa mxom 50, kak ide otvoren.. i koliko to ima ks?
i koja je to masina u njemu?

fly:
kolko vidim na netu, gore je uobičajeni minarelli am6

istipa622:
ja sam imao 2 rx 50,jedna stariji jedna noviji model...
brzina kod obje je bila 85-90 km/h (po satu) ,neznam koliko konja ima ali ide dosta ok,dok sma to imao nije bilo puno skutera tako da nemogu usporedit sa ničime ali SF2 serijski sam mogao prestić.
Onda sam uzeo polovni kit i stavio,t oje vec bila druga prica,1 i 2 sa malo cukanja na zadnji bez problema a brzina oko 100-110 po km/h.
mašina je minareli i ja nisam imao niti jedan kvar a napravio sam sa njima sveukupno oko 6-7 tkm

shegy:

--- Citat: fly - 10 Kolovoz, 2010, 12:39:27 ---kolko vidim na netu, gore je uobičajeni minarelli am6

--- Kraj citata ---

fak .. znaci nema bas nikakve veze sa rotaxom 122/123 ? ?

shegy:

--- Citat: istipa622 - 10 Kolovoz, 2010, 12:45:29 ---ja sam imao 2 rx 50,jedna stariji jedna noviji model...
brzina kod obje je bila 85-90 km/h (po satu) ,neznam koliko konja ima ali ide dosta ok,dok sma to imao nije bilo puno skutera tako da nemogu usporedit sa ničime ali SF2 serijski sam mogao prestić.
Onda sam uzeo polovni kit i stavio,t oje vec bila druga prica,1 i 2 sa malo cukanja na zadnji bez problema a brzina oko 100-110 po km/h.
mašina je minareli i ja nisam imao niti jedan kvar a napravio sam sa njima sveukupno oko 6-7 tkm

--- Kraj citata ---

ljepo si se potrudio.. hvala...

ako jos neko nesto zna nek kaze

znaci koliko sam skuzio (al po slikama) slicnu masinu (gledajuci po gabaritima i nosacima) ima yamaha tzr 125 , lanac s lijeve strane, na istom mjestu crijeva vode, isti polozaj cilindra, i jako slican dekl..
aj molim tko zna stranicu sa skicama masine (ono kak se rastavlja ) za tzr-a i mx-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju