Općenito > Maxiskuteri

Gdje je spojen vakuum na VXR 180

<< < (2/3) > >>

zL!Ko:

--- Citat: Aprilia - 11 Kolovoz, 2010, 18:46:07 ---Da slazem se

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

coko:

--- Citat: sime - 10 Kolovoz, 2010, 19:06:09 ---Pumpa na punom gasu nije imala dovoljan protok. Stavio sam novu i opet isto. E onda sam serijski spojio 2 pumpe i sad radi super.

--- Kraj citata ---

čudno !!! :dontknow:

sime:
Evo s ovim vručim ljetnim danima mi se ponovo pojavio problem. Ovaj problem se samo javlja po jakim vručinama, čim je ispod 30-ak stupnjeva sve radi super. Radi se o tomu da na punom gasu ili čak ne full gasu nego jednolikom gasu nakon nekog vremena čašica karburatora ostaje bez goriva i motor sepočme gasiti dok ponovo ne dobije gorivo. Pumpu sam stavio novu i opet isto. Probao sam spojiti serijski 2 pumpe i tada radi OK. Karb je pregledan i očišćen kao i sva vakuum crijeva. Jednostavno mi nije jasno što može biti uzrok ovom čudu.

sime:
http://cgi.ebay.co.uk/FACET-POSI-FLOW-FUEL-PUMP-1-5-4-0-Psi-UNIONS-/370379988001?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item563c5e1c21

Da li bi bilo pametno nešto ovakvo ugraditi. Bi li plovak mogao zatvarati taj tlak, a nema povrata goriva.

CoK:
jesi provjerio crijeva vakuma da nisu pojedena pa da ne gubi pritisak negdje?

nema potrebe za drugom pumpom ili slicno

valjalo bi i skinuti slavinu goriva sto je na rezervaru (sito) da se nije zacepilo i naravno pocistiti karburator

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju