Tehnički kutak > Tuning skutera

DR EVO ili TP TROPHY?

<< < (7/7)

nrg extreme:

--- Citat: Miroslav Kamba - 10 Svibanj, 2011, 19:36:39 ---..krivo misliš... :sad3:

..već je bilo spike o tome da može na 47 bez problema...al treba i glavu malo prepravit....

--- Kraj citata ---
Dali znaš možda kakve su performanse,bez da se šire kanali i ispuh,znači samo da se probuši na 47
i dali je trajnost ko i na serijali. :dontknow:

Black Runner:
Vjerojatno je isto ko sa kitom samo treba i glavu tokarit, mislim da ću odnijet do tokara svoju serijalu
sa police  ;D

Go-Go RUNNER:

--- Citat: nrg extreme - 10 Svibanj, 2011, 20:06:01 ---Dali znaš možda kakve su performanse,bez da se šire kanali i ispuh,znači samo da se probuši na 47
i dali je trajnost ko i na serijali. :dontknow:

--- Kraj citata ---

i mene to zanima  :)

nrg extreme:

--- Citat: Black Runner - 10 Svibanj, 2011, 20:19:43 ---Vjerojatno je isto ko sa kitom samo treba i glavu tokarit, mislim da ću odnijet do tokara svoju serijalu
sa police  ;D

--- Kraj citata ---
Milslim da kit ipak ima nešto šire kanale i ispuh,ne vjerujem da je samo veći promjer klipa. :dontknow:
Naravno mislim na base gus kiteve. :icon_thumright:

Black Runner:
Svakako da nisu performanse kao kod kita al trajnost bi trebala bit dobra, ali je bolje nego 49ccm,.

Nikad nisam radio na piaggiu al sam radio na tomosu apn6, mislim da je original klip 38 a bušeno je na42,
i snaga je bila nebo i zemlja eno je još u garaži skroz ispravna samo puna paučine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju