Tehnički kutak > Tuning skutera

s kojim karb. dobit bolje performanse

(1/5) > >>

Luksy:
zanimam me s kojim bi karb moga dobit bolje performanse na runneru sa auspuhom malossi replicom
sve ostalo je standardno

dellorto 14
dellorto 17.5

luna500rr:

--- Citat: Luksy - 09 Kolovoz, 2010, 17:04:20 ---zanimam me s kojim bi karb moga dobit bolje performanse na runneru sa auspuhom malossi replicom
sve ostalo je standardno

dellorto 14
dellorto 17.5

--- Kraj citata ---

dell 17,5 id isao bi biolje s 14mm, no ako mu stavis iglu a20 ici ce bolje s 17,5

Luksy:
koliko dode igla i el je ima uzet u piaggio centru ili priko slowa

Duje-s50:

--- Citat: luna500rr - 09 Kolovoz, 2010, 17:08:26 ---dell 17,5 id isao bi biolje s 14mm, no ako mu stavis iglu a20 ici ce bolje s 17,5

--- Kraj citata ---
Gledaj sve mu to ovisi ali jedno je sigurno sta mu mos garantirat. Ako poveca karburator poveca ce potrosnju i povecat ce zahebanciju oko motora jer ce uvik mislit da moze bolje ic nego sto ide sada. Preporuka ako motor sada ide dobro i ako je smjesa odlicna ne diraj nista jer ces sve usrat i na kraju ces poludit sta si uopce radio to. i jos ces dobiti bolji odaziv na gas ali nemoj se zezat ako sve valja

Luksy:
gledaj,kupija san motor sa karb 12 i to mi je slabo.namjerava sam uzet 17.5 ali san nacuja da je 14 bolji tj da ga se lakse ustela i da pruza malo bolje perfornanse na standardnom motoru,pa san to isa provjerit
za sta si mislija da cu dobit bolji odaziva na gasu  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju