Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr 50 ditech - 150 pajo projekt
smart bbb:
kaj preporučate: karb je naštelan na gljivu , da ostavim tak i kupim gljivu ili da mjenjam diznu i kupim org. filter
Drnda:
ja sam na ditek sra stavio 150 ac, zavario duzi , tj drugi dio klackalice za originalni dio nosaca, i stavio selen na bok od vxra, jos moram jedan nabaviti i da imam 2 selena da to bude sve po PS-u i miran... uglavnom mislim da bi to trebalo ubiti svaki oblik vibracija..
smart bbb:
sad za koj tjedan kad se potpuno zatvori ovogodišnja sezona dvokotača :laughing7: preradit ču nosač ,a plan je skratit ova dva flaha kaj sam zavaril na nosač od ditecha i stavit polovicu klackalice koju imam i napraviti sa svake strane još jedan nosač koje varim na ramu i staviti org.čašice i selene(isto ko na tvorničkom sr-u) nebi smijelo biti ni najmanje vibracije :icon_thumright:
gokiSP:
Neće ti to tako biti dobro. Sami nosač mora imati hod inače nikakve svrhe od selena.
Drnda:
meni nosac nema hod, ali masina se giba preko selena koji je na boku.. znaci lezaj je u bloku, i komplet blok ima hod gore dole ovisno koliko mu selen dopusti da se giba u njemu sipka koja drzi masinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju