Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr 50 ditech - 150 pajo projekt
Drnda:
igore, aj odgovori ovo za urice... za xenon, i znas li za nosac, mogu li se lako montirat ona 2 bocna selena na nosac za bb.. tj on to ima serijski, ali ovaj sta uziman nema ih, jel problem ih stavit da ubijem vibracije..
smart bbb:
--- Citat: ---de reci mi koliko kmh je ditechu kada dodje dole do one lampice inection ili sto vec.. bas me zanima..
kakva su svijetla na ditechu, jesu li jaka koliko, moze li na njih xenon, a da se ne istope.. struja je sr 150 pa ima punjenje dovoljno.. nije 50 ccm
--- Kraj citata ---
lampica ti se upali kad učita nepostoječu grešku ,svjetla su slaba ja sam probal stavit h7 žarulju 50w ali se počel topit, xenon može ali je struja na ditechu je slaba pa ne svjetle onak kak bi trebale
smart bbb:
--- Citat: ---ajd nemoj vise molim te
nabavi si spuh od spa/fxr najbolje dobiveno ulozeno
serijski spuh od sra je smece, kad izvadis kat bude jos vece smece
--- Kraj citata ---
samo pitam
gokiSP:
Imam ja spuh s granom od sp-a za 150kn :headbang:
Drnda:
--- Citat: smart bbb - 12 Rujan, 2010, 22:15:47 ---lampica ti se upali kad učita nepostoječu grešku ,svjetla su slaba ja sam probal stavit h7 žarulju 50w ali se počel topit, xenon može ali je struja na ditechu je slaba pa ne svjetle onak kak bi trebale
--- Kraj citata ---
LOL
ne citas.. struja i masina je sr 150, moze li ksenon bez da se topi far, dalje, koliko kmh bi trebalo biti kada na satu od ditecha dodje do inection onoga, pise inection, znaci prvo kmh, pa ispod inection..
a igore de za nosac mi ovo odgovori
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju