Općenito > Generalno o skuterima
oprati nekog...koi divan osjecaj..aaa
spidi gonzalez:
......ti nekog...koi divan osjecaj..aaa
djeco vadite kite i burgijajte :sex2: ,a ne se samo pretjecanjem zadovoljavat... :laughing7:
zmijavci:
--- Citat: crna strela - 08 Kolovoz, 2010, 15:03:22 --- :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:occasion14:
zmijavci:
--- Citat: spidi gonzalez - 08 Kolovoz, 2010, 15:04:02 ---......ti nekog...koi divan osjecaj..aaa
djeco vadite kite i burgijajte :sex2: ,a ne se samo pretjecanjem zadovoljavat... :laughing7:
--- Kraj citata ---
a ovogaa... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Iwo SR Tuono:
inače vozački speedfighta i peugeota generalno su željni uvijek nekog dokazivanja
neznam jel to dobiješ odma kad sjedneš na skuter il je skupina ljudi koja kupuje motore te marke takva :laughing6:
vktr:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Kolovoz, 2010, 15:18:04 ---inače vozački speedfighta i peugeota generalno su željni uvijek nekog dokazivanja
neznam jel to dobiješ odma kad sjedneš na skuter il je skupina ljudi koja kupuje motore te marke takva :laughing6:
--- Kraj citata ---
ima neke istine u tome :icon_biggrin:
--- Citat: zmijavci - 08 Kolovoz, 2010, 13:48:53 ---evo taman se isao vozati ..i idemo nekim uskim putem ispred mene neki nrg mc3..i sad kao lola vidio on mene u retrovizoru i misli brzi od mene..i polako idemo do glavne ceste..kad dosli on ono napuco gas sav sretan..a ja sa pola gasa..kad na pravcu ja po gasuu..jedno 100po mom satu..pored njega..a on gleda i nevjerujee....haha oprao sam ih 100 al ovajj.....sad da vidim vasa iskustva :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
si ti siguran da si je on to mislio, da nisi ti samo htio da on to misli :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju